XVI Jornades del Bolet de l’Alta RibagorçaXVI Jornadas de la Seta de la Alta Ribagorça

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els bolets de tardor tornaran a omplir els menjadors de la quinzena de restaurants que participen en les 16es Jornades Gastronòmiques del Bolet de l’Alta Ribagorça que organitza el Consell Comarcal durant els caps de setmana del mes d’octubre.
Amb el pas dels anys aquestes Jornades s’han consolidat com un referent arreu de Catalunya i un important vehicle de promoció de la nostra riquesa gastronòmica així com dels nostres recursos paisatgístics i culturals.
Paral·lelament a aquestes jornades culinàries, el Consell Comarcal organitza altres activitats que també tenen el bolet com a element comú. Així durant aquests anys s’han organitzat exposicions, sortides guiades, tallers gastronòmics per a escolars, etc.
En aquesta edició, s’ha organitzat un concurs de dibuix i pintura que té com a tema “Els bolets al bosc i a la cuina”. Aquest concurs està adreçat als escolars de tota la comarca de l’Alta Ribagorça, i es farà entrega de diferents premis als guanyadors; així com també una exposició dels millors dibuixos participants.
D’altra banda, com cada any, tots els assistents a les Jornades participen en un sorteig de dos caps de setmana per a dues persones: un a la ciutat de València i un altre a l’Alta Ribagorça.
Per la seva part, el Consell Comarcal també ha editat 3000 punts de llibre que inclouen tres receptes de cuina amb bolets.Las setas de otoño volveran a llenar los comedores de la quincena de restaurantes que participan en las “16es Jornades Gastronòmiques del Bolet de l’Alta Ribagorça” que organiza el Consell Comarcal durante los fines de semana del mes de octubre.
Con el paso de los años estas Jornadas se han consolidado como un referente a lo largo de Catalunya y un importante vehículo de promoción de nuestra riqueza gastronómica así como de nuestros recursos paisagísticos y culturales.
Paralelamente a estas jornadas culinaries, el Consell Comarcal organiza otras activitadades que también tienen la seta como elemento común. Así durante estos años se han organizado exposiciones, visitas guiades, talleres gastronómicos para escolares, etc.
En esta edició, se ha organizado un concurso de dibujo y pintura que tiene como tema “Las setas en el bosque y en la cocina”. Este concurso está dirigido a escolares de toda la comarca de la Alta Ribagorça, iy se hará entrega de diferentes premios a los ganadores; así como también una exposición de los mejores dibujos participantes.
Por otro lado, como cada año, todos los asistentes a las Jornadas participan en el sorteo de dos fines de semana para dos personas: uno a la ciudad de Valencia y otro a la Alta Ribagorça.
Per su parte, el Consell Comarcal también ha editado 3000 puntos de lectura que incluyen tres recetas de cocina con setas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats