XIII Diada de l’Hostaleria de LleidaXIII Día de la Hostelería de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El VII campionat de Golf “Memorial Albert Inglada” celebrat a les instal·lacions del Raimat Golf Club amb la participació de 56 jugadors i jugadores; un tast de vi de la D.O. Costers del Segre, amb la participació de 10 cellers i la conducció del sommelier Xavier Ayala; i el sopar de la nit i la posterior festa van ser els actes de la XIII Diada de l’Hostaleria celebrada el passat dilluns 19 d’abril.
L’Àncora, Hostal Restauran Benet, Carballeira, Cassia, Genial, Mannelli, Nou Forn del Nastasi, Pastisseria Prats i l’Aula de Formació de la Federació d’Hostaleria van ser els establiments col·laboradors i elaboradors del sopar.El VII campeonato de Golf “Memorial Albert Inglada” celebrado a las instalaciones del Raimat Golf Club con la participación de 56 jugadores y jugadoras; una cata de vino de la D.O. Costers del Segre, con la participación de 10 bodegas y la conducción del sommelier Xavier Ayala; y la cena de la noche y la posterior fiesta fueron los actos de la XIII Fiesta de la Hostelería celebrada el pasado lunes 19 de abril.
El Àncora, Hostal Restaurant Benet, Carballeira, Cassia, Genial, Mannelli, Nou Forn del Nastasi, Pastisseria Prats y el Aula de Formació de la Federación de Hostelería fueron los establecimientos colaboradores y elaboradores de la cena.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats