Vallformosa: El celler català més premiat als Sakura Awards 2021

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

image002

Els vins Cultivare Xarel·lo (Medalla d’or), Freyé Syrah Tempranillo (Medalla d’or) i Masia Freyé Xarel·lo Chardonnay (Medalla de plata) junt amb els escumosos de MVSA de Vallformosa Brut Nature (Medalla d’or), MVSA de Vallformosa Brut Bio (Medalla de plata) i Bella Gracia (Medalla de plata) han obtingut un total de sis medalles als Sakura Awards 2021

Coincidint amb el dia internacional de la dona, l’organització japonesa ha anunciat els resultats de les mostres tastades durant la 8ª edició dels Sakura Japan Women’s Wine Awards

Vallformosa s’ha convertit en el celler català més premiat durant la 8ª edició dels Sakura Japan Women’s Wine Awards, recollint sis medalles, tres d’or i tres de plata, que reconeixen, una vegada més, l’excel·lència dels seus vins i escumosos. 

Els Sakura Japan Women’s Wine Awards és un concurs internacional on el jurat està format exclusivament per dones especialitzades en el món del vi: sommeliers, enòlogues, educadores, periodistes, directores de restaurants i compradores de botigues especialitzades, minoristes, importadores i distribuïdores. 

Els vins Cultivare Xarel·lo (Medalla d’or), Freyé Syrah Tempranillo (Medalla d’or) i Masia Freyé Xarel·lo Chardonnay (Medalla de plata) junt amb els escumosos de MVSA de Vallformosa Brut Nature (Medalla d’or), MVSA de Vallformosa Brut Bio (Medalla de plata) i Bella Gracia (Medalla de plata) han obtingut un total de sis medalles als Sakura Awards 2021.

Marta Vidal, CEO de Vallformosa, celebra aquest reconeixement internacional i destaca que “després de tot l’esforç d’un any completament incert, és un orgull per a Vallformosa rebre aquestes bones notícies que premien a tot un equip entregat per a fer vins de qualitat”. Vidal afegeix que “Vallformosa és una companyia global i premis com els Sakura ens permeten seguir apostant amb fermesa per mercats com Japó, on la innovació i la qualitat són prioritats infranquejables”. 

SOBRE VALLFORMOSA

Vallformosa, amb més de 150 anys d’història, és una companyia elaboradora de vins i escumosos on conviuen la tradició, innovació, sostenibilitat i diferenciació en tots els seus vessants. El Celler compta amb tres marques de cava ValllformosaMistinguettGran Barón i una de vi, Cultivare

Vallformosa és una marca amb caràcter, poc convencional i disruptiva que gaudeix en el seu ADN de la festivitat i alegria per a col·leccionar moments que es poden convertir en una autèntica celebració.

Mistinguett ret homenatge a totes aquelles dones que treballen cada dia per fer dels seus somnis una realitat, com va fer Mistinguett, una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la vedette més important de tots els temps.

Gran Barón és sinònim de Mediterrani, on el paisatge, la gastronomia i el clima fan del seu producte un complement indispensable per a ser compartit amb la família, amics i totes aquelles persones que comparteixen una mateixa passió: la de gaudir de la vida.

Cultivare és el referent de la cultura i la gastronomia, un binomi perfecte per a ser degustat pels paladars més exigents. El seu etiquetatge, únic, és el resultat d’una performance artística, que fan de cada ampolla una autèntica obra d’art.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats