Una dotzena de joves cuiners participen a l’Àngel MoncusíUna docena de jóvenes cocineros participan en el Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Una dotzena de joves cuiners de diversos restaurants i escoles catalans participaran en la propera edició del concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí el proper dilluns, dia 29 d’octubre.
Cada concursant disposarà de tres hores per confeccionar els seus plats i postres. Un cop fet el plat, caldrà defensar-lo davant del jurat degustador en una presentació a la cafeteria de l’Escola a partir de les 16.30 hores que està oberta al públic.
Com a criteris de valoració es contemplen aspectes com el treball realitzat a la cuina (aprofitament del material, tècniques emprades, neteja de la partida), sabor i presentació dels plats, argumentació del producte presentat, comercialització, etc. Després d’aquesta presentació en que cada concursant disposa d’un màxim de cinc minuts, el jurat degustador es reunirà per decidir els guanyadors d’aquesta edició, que es donaran a conèixer en el decurs del sopar de gala que tindrà lloc a la mateixa pròpia escola a partir de les 20.30 hores. Una any més, l’organització d’aquest concurs anirà a càrrec d’Hostaleria de Lleida, conjuntament amb l’Escola d’Hoteleria de Lleida.Una docena de jóvenes cocineros de varios restaurantes y escuelas catalanas participarán en la próxima edición del concurso Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí el próximo lunes, día 29 de octubre.
Cada concursante dispondrá de tres horas para confeccionar sus platos y postres. Una vez hecho el plato, habrá que defenderlo ante el jurado degustador en una presentación a la cafetería de la Escuela a partir de las 16.30 horas que está abierta al público.
Como criterios de valoración se contemplan aspectos como el trabajo realizado en la cocina (aprovechamiento del material, técnicas empleadas, limpieza de la partida), sabor y presentación de los platos, argumentación del producto presentado, comercialización, etc. Después de esta presentación en que cada concursante dispone de un máximo de cinco minutos, el jurado degustador se reunirá para decidir los ganadores de esta edición, que se darán a conocer en el decurso de la cena de gala que tendrá lugar a la misma propia escuela a partir de las 20.30 horas. Una año más, la organización de este concurso irá a cargo de Hostelería de Lleida, conjuntamente con la Escuela de Hostelería de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats