Un nou llibre de Jaume Mateu recull la història del celler de Castell del RemeiUn nuevo libro de Jaume Mateu recoge la historia de la bodega de Castell del Remei

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

“El Castell del Remei, Terra, aigua i cultura del vi a la plana d’Urgell” és el títol del llibre de Jaume Mateu Giral que la setmana passada el celler lleidatà va presentar a Barcelona i Lleida.
El llibre, que ha estat editat per Pagès Editors, és fruit d’un encàrrec que l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) va fer a en Jaume Mateu, autor de l’obra.
El volum recull la història d’un celler i una finca centenaris que han deixat empremta en el sector vitivinícola català. Manel Cusiné va destacar durant la presentació a Lleida, la innovació constant de Castell del Remei al llarg de la seva història, així com l’alt grau de competència del seu equip humà en el que “totes les persones són igual d’importants i ningú no està per sobre de la marca”.“El Castell del Remei, Tierra, agua y cultura del vino en la plana de Urgell” es el título del libro de Jaume Mateu Giral que la semana pasada la bodega leridana presentó en Barcelona y Lleida.
El libro, que ha sido editado por Pagès Editors, es fruto de un encargo que el Instituto Catalán de la Viña y el Vino (INCAVI) hizo a Jaume Mateu, autor de la obra.
El volumen recoge la historia de una bodega y una finca centenarias que han dejado huella en el sector vitivinícola catalán. Manel Cusiné destacó durante la presentación en Lleida, la innovación constante de Castell del Remei a lo largo de su historia, así como el alto grado de competencia de su equipo humano en el que “todas las personas son igual de importantes y nadie no está por encima de la marca “.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats