The Wine Advocate de Parker premia amb 90 punts l’Oda’06 i Gotim Bru’08The Wine Advocate de Parker premia con 90 puntos el Oda’06 y Gotim Bru’08

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La publicació de juny de “The Wine Advocate”, realitzada per l’equip de Robert Parker reconeix la qualitat dels vins del celler lleidatà Castell del Remei (DO Costers del Segre) i atorga un 90 Plus a l’Oda 2006 i 90 punts al Gotim Bru 2008, que rep aquesta puntuació per tercera vegada consecutiva, segons explica el celler en un comunicat. Així mateix, Parker ha donat 88 punts als dos blancs de la casa, Blanc Planell 2009 i Oda Blanc 2008. Segons la revista, es tracta de vins amb “una excel·lent relació qualitat-preu”.
Dels quatre vins de la DO Costers del Segre que han estat reconeguts amb més de 90 punts en aquesta edició, tres són de Castell del Remei i Cérvoles, essent el Gotim Bru l’únic que aconsegueix aquesta nota en el seu nivell de preus. Així doncs, el grup format per aquestes dues marques es consolida com a referència de qualitat i de projecció internacional dins de la DO.La publicación de junio de “The Wine Advocate”, realizada por el equipo de Robert Parker reconoce la calidad de los vinos de la bodega leridana Castell del Remei (DO Costers del Segre) y le otorga un 90 Plus al Oda 2006 y 90 puntos al Gotim Bru 2008, que recibe esta puntuación por tercera vez consecutiva, según explica la bodega en un comunicado. Así mismo, Parker ha dado 88 puntos a los dos blancos de la casa, Blanc Planell 2009 y Oda Blanc 2008. Según la revista, se trata de vinos con “una excelente relación calidad-precio”.
De los cuatro vinos de la DO Costers del Segre que han sido reconocidos con más de 90 puntos en esta edición, tres son de Castell del Remei y Cérvoles, siendo el Gotim Bru el único que consigue esta nota en su nivel de precios. Así pues, el grupo formado por estas dos marcas se consolida como referencia de calidad y de proyección internacional dentro de la DO.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats