Tasts de vins DO Costers del Segre per Jancis Robinson a la Seu Vella

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IMG_5410

Ferran Centelles lidera l’equip de sommeliers que tasta seixanta-nou referències

La Seu Vella de Lleida va acollir el dissabte, dia 6 de febrer, un tast professional de la DO Costers del Segre per a la reconeguda publicació internacional de vins Jancis Robinson, que dirigeix aquesta periodista i prescriptora britànica especialitzada. Un equip de set sommeliers professionals, liderats per Ferran Centelles (delegat a Espanya per Jancis Robinson), van tastar a cegues dinou rondes de quatre vins; fins a analitzar seixanta-nou dels vins més destacats de la denominació amb els que els cellers lleidatans van participar.

Entre els vins DO Costers del Segre avaluats hi havia trenta-nou vins negres, vint-i-tres blancs, dos rosats, tres escumosos i dos dolços. 

Junt amb Ferran Centelles, que també va ser sommelier a El Bulli i actualment dirigeix el volums dedicats al vi de la Bullipèdia, l’equip de tastadors estava format per: Sílvia Culell, periodista, sommelier i col·laboradora Elbullifundation; David Forer, Master of Wine; així com pels sommeliers professionals Ricardo Herrera, Felipe Urbano i Toni Lara.

Aquesta acció per a la promoció de la Denominació d’Origen Costers del Segre ha estat realitzada amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Foto: ©DO Costers del Segre

Comparteix:

Uneix-te a la conversa

1 comentari

  1. Hola
    M agradaría rebre informació de cates vins i cava.
    Moltes gràcies!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats