Tastapans innova amb els AtípicsTastapans innova con los Atípics

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La cadena hostalera aposta per una nova línia de restauració amb dos establiments a Lleida i Girona.
Les noves tendències en alimentació confirmen que ens agrada la cuina sana i natural. Per donar resposta a aquesta demanda i fomentar-ne el consum, el grup de restauració Tastapans acaba d’inaugurar l’Atípic, el primer establiment amb aquesta nova denominació i el desè del grup després de les darreres obertures a Lleida (C/ Enric Farreny, 36) i Girona.
Atípic és un restaurant dinàmic i modern que ofereix una cuina on es respecta el producte i les seves propietats amb l’elaboració de plats nutritius i equilibrats sense complicacions. Al migdia, el menú “Tu tries, tu combines” permet al client escollir entre una varietat de productes frescos, crear les seves pròpies amanides i repetir tantes vegades com ho desitgi. També pot optar per una plat amb dos tipus de carn o peix fets al moment a la planxa. Per postres, entre d’altres, sempre hi ha la fruita en diferents i atractives versions. Atípic demostra que es pot menjar al migdia ràpid i alhora sa i de qualitat a un preu sense competència.
A la nit l’oferta és més variada i el protagonisme el tenen els risottos, els carpaccios, els woks i la pasta fresca. Plats imaginatius de sabors mediterranis on el jove xef, David López, demostra que està al servei del gust, del sabor i del producte. Amb només 22 anys ha passat pels fogons dels estrellats Malena (Lleida ) i Hacienda Benazuza de El Bulli (Sevilla).
Tastapans és un grup de restauració de caràcter familiar que no ha deixat de créixer des dels seus inicis. Catalunya és el mercat prioritari per aquesta companyia lleidatana. L’any 1992 es va obrir a Tàrrega el primer restaurant i actualment compta amb 10 establiments a Lleida i les seves comarques i a Girona, dels quals un n’és el Tastapans Atípic.
La cadena hostelera apuesta por una nueva línea de restauración con dos establecimientos en Lleida y Girona.
Las nuevas tendencias en alimentación confirman que nos gusta la cocina sana y natural. Para dar respuesta a esta demanda y fomentar el consumo, el grupo de restauración Tastapans acaba de inaugurar el Atípic, el primer establecimiento con esta nueva denominación y el décimo del grupo después de las últimas aperturas en Lleida (C/ Enric Farreny, 36) y Girona.
Atípic es un restaurante dinámico y moderno que ofrece una cocina donde se respeta el producto y sus propiedades con la elaboración de platos nutritivos y equilibrados sin complicaciones. A mediodía, el menú “Tú eliges, tú combinas” permite al cliente escoger entre una variedad de productos frescos, crear sus propias ensaladas y repetir tantas veces como lo desee. También puede optar por una plato con dos tipos de carne o pescado hechos al momento a la plancha. De postres, entre otros, siempre hay la fruta en diferentes y atractivas versiones. Atípic demuestra que se puede comer a mediodía rápido y a la vez sano y de calidad a un precio sin competencia.
Por la noche la oferta es más variada y el protagonismo lo tienen los risottos, los carpaccios, los woks y la pasta fresca. Platos imaginativos de sabores mediterráneos donde el joven chef, David López, demuestra que está al servicio del gusto, del sabor y del producto. Con sólo 22 años ha pasado por los fogones de los estrellados Malena (Lleida ) y Hacienda Benazuza de El Bulli (Sevilla).
Tastapans es un grupo de restauración de carácter familiar que no ha dejado de crecer desde sus inicios. Cataluña es el mercado prioritario para esta compañía leridana. El año 1992 se abrió en Tàrrega el primer restaurante y actualmente cuenta con 10 establecimientos en Lleida y sus comarcas y en Girona, de los cuales uno es el Tastapans Atípic.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats