Susana Solano, a la Vinya dels ArtistesSusana Solano, en la Viña de los Artistas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Susana Solano, amb la seva obra “Signatures núm. 1”, s’ha sumat aquest cap de setmana a la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, en el marc de la festa anual que va celebrar aquest celler de la Pobla de Cérvoles el dissabte 5 de juliol. Una trobada que certifica el compromís de la família Jové Balasch per l’art i la cultura.
Després de la inauguració de l’escultura, els més de 500 assistents van gaudir d’un espectacle de Pep Bou i un sopar a les vinyes amb els vins Saó.
L’espai artístic ja comptava amb obres de Josep Guinovart, Carles Santos, Gregorio Iglesias, Esteve Casanovas i Joan Brossa i es consolida com un recurs d’interès turístic propi, alhora que es complementa amb el celler, configurant una sòlida oferta enoturística.
Susana Solano, con su obra “Firmas núm. 1 “, se ha sumado este fin de semana en la Viña de los Artistas de la bodega Mas Blanch i Jové, en el marco de la fiesta anual que celebró esta bodega de la Pobla de Cérvoles el sábado 5 de julio. Un encuentro que certifica el compromiso de la familia Jové Balasch por el arte y la cultura.
Tras la inauguración de la escultura, los más de 500 asistentes disfrutaron de un espectáculo de Pep Bou y una cena en los viñedos con los vinos Saó.
El espacio artístico ya contaba con obras de Josep Guinovart, Carles Santos, Gregorio Iglesias, Esteve Casanovas y Joan Brossa y se consolida como un recurso de interés turístico propio, al tiempo que se complementa con la bodega, configurando una sólida oferta enoturística.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats