Sotheby’s subhasta un exclusiu passaport de Primum Familiae Vini, juntament amb una caixa de 12 vins excepcionals

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

PFV-estoig8

El comprador podrà visitar les dotze cellers familiars, productores d’alguns dels millors vins d’Europa, i ser rebut per membres de cada família

LONDRES 12 de març de 2021: Aquest mes de març, els col·leccionistes de vins que anhelen viatjar i gaudir al mateix temps de la seva passió tindran una oportunitat extraordinària a Sotheby ‘s. Per als entesos, l’acrònim PFV comporta un prestigi que no necessita presentació. Primum Familiae Vini, una associació internacional creada el 1992 que reuneix algunes de les famílies productores dels millors vins de França, Alemanya, Itàlia, Portugal i Espanya, representa els grans noms de el vi que segueixen sent propietats familiars. Tots els anys, cadascuna de les famílies de la PFV selecciona una de les seves millors anyades per produir només 12 caixes d’edició limitada, numerades individualment. Sotheby ‘s oferirà la caixa número 1 de les 12 d’aquest any. El que distingeix caixa de col·lecció número 1 de les altres caixes d’edició limitada 2020 és la incorporació de l’passaport exclusiu Primum Familiae Vini. Amb licitacions que comencen a 30 000 £, aquest lot únic i molt especial obre la venda en línia de vins de Sotheby ‘s, que se celebrarà de l’12 a l’29 de març.

El Passaport PFV és realment una de les experiències més extraordinàries en el món de el vi. Ofereix al comprador l’oportunitat de realitzar una única visita a cada un dels 12 membres de la PFV, els quals es comprometen a que el guanyador de la subhasta sigui acollit (amb fins a tres familiars o amics) per un membre de la família, per un dinar o sopar en les seves respectives finques. El passaport no tindrà data de caducitat. Per tant, aquestes experiències es poden canviar en qualsevol moment en el futur – ja sigui una excursió privada en l’espectacular Grand Chai (Gran sala de barriques) de Château Mouton Rothschild a Bordeus, les grans cases de vi de Porto a la Vall de l’Duero , una vinya banyat pel sol a la Toscana o un celler llegendària a la Xampanya.

Jamie Ritchie, director mundial de Sotheby ‘s Wine, comenta: “Cada ampolla està destinada a convertir-se en llegenda en la seva regió. Les dotze caixes representen la primera i única ocasió en què aquestes grans anyades estaran disponibles juntes. Aquesta caixa, la número 1 de l’edició, servirà d’inspiració i de memòria col·lectiva d’una visita a cada finca, on vostè és acollit per un membre de la família. Les persones darrere dels vins defineixen els vins que produeixen.

L’oportunitat de conèixer a dotze productors emblemàtics, al seu propi ritme, és un somni que pot fer-se realitat, però només per al guanyador de la subhasta. El 2020 no es va expedir cap passaport, i el nombre màxim ofert en qualsevol altre any és de només un o dos. La caixa que oferim és una de les poques que mai s’ha posat a disposició amb aquest extraordinari premi addicional “.


Paul Symington, portaveu de la PFV, afegeix: “Les nostres dotze famílies són multigeneracionals i tots tenim un compromís profund i molt personal amb els nostres vinyes, amb els nostres vins i amb la continuïtat del nostre projecte familiar. Ens vam reunir amb freqüència per compartir les nostres experiències i en assegurar-nos que els nostres fills creixin apreciant les nostres respectives regions vinícoles. En aquesta caixa d’edició limitada, trobarà un dels millors vins que cada un de nosaltres s’ha produït en els darrers anys, i hem signat cada ampolla. Estarem encantats de compartir una bona ampolla de vi durant un dinar o un sopar amb el guanyador de la subhasta en cadascuna de les nostres bodegues en el moment oportú “.

George Lacey, director de vendes en subhasta, Regne Unit, Sotheby ‘s Wine, assenyala: “Estic encantat d’haver pogut col·laborar estretament amb l’equip de Primum Familiae Vini per treure a subhasta aquest lot especial en el marc de la meva primera venda amb Sotheby’ s. El profund compromís de PFV amb els valors familiars i amb la continuïtat en l’elaboració de vins excepcionals en les seves respectives regions els ha convertit en referències en el món de el vi. El guanyador de la subhasta de gaudir en primera persona d’aquest gran privilegi amb el Passaport PFV, que proporciona una de les experiències vinícoles més exclusives mai ofertes “.


Els 12 membres de la PFV, una organització amb una herència única al món del vi, mostren un fort compromís amb la continuïtat dels productors de vins familiars i independents. L’associació es compon actualment de 12 famílies: Marchesi Antinori; Baron Philippe de Rothschild (Mouton); Joseph Drouhin; Egon Müller Scharzhof; Famille Hugel; Champagne Pol Roger; Famille Perrin; Symington Family Estates; Tenuta San Guido (Sassicaia); Família Torres; Vega Sicília i Domaine Clarence Dillon.

La PFV posa especial èmfasi en la defensa dels valors inherents a aquestes empreses pel que fa al seu suport a organitzacions benèfiques, la seva responsabilitat social i el seu compromís amb el medi ambient. Cada any, l’associació atorga un premi de 100 000 € a aquella empresa familiar exemplar, en qualsevol àrea d’activitat, que millor demostra la continuïtat familiar, la qualitat, l’herència, els valors i la sostenibilitat. A més, la PFV organitza una sèrie de sopars de gala i subhastes benèfiques a tot el món amb la finalitat de recaptar fons per a organitzacions benèfiques locals, presentar els vins dels seus membres i permetre que els consumidors coneguin en persona als productors. És en aquests sopars i subhastes on sempre ha ofert les seves caixes de col·lecció d’edició limitada. Per tant, la venda de Sotheby ‘s representa la primera ocasió en què una caixa de col lecció de PFV, juntament amb l’encara més excepcional Passaport, és oferta públicament en el mercat mundial dels millors vins.

La signatura d’el membre de la família que ha seleccionat el vi ha estat gravada a mà en cada ampolla, i cada caixa ha estat feta a mà pel famós Thierry Drevelle al seu taller de Cognac, amb una fusta de roure antic ‘Chêne de Marais ‘esculpida en una elegant corba que imita les voltes dels cellers privades de les que procedeixen aquests vins.

La signatura d’el membre de la família que ha seleccionat el vi ha estat gravada a mà en cada ampolla, i cada caixa ha estat feta a mà pel famós Thierry Drevelle al seu taller de Cognac, amb una fusta de roure antic ‘Chêne de Marais ‘esculpida en una elegant corba que imita les voltes dels cellers privades de les que procedeixen aquests vins.

Sobre Sotheby ‘s Wine
Sotheby ‘s, creada el 1744, és la destinació més important de l’món per a l’art i el luxe. Sinònim d’innovació, Sotheby ‘s promou l’accés, el coneixement i la preservació de belles arts i objectes rars a través de subhastes, vendes privades i negocis minoristes. El seu sòlid mercat global està recolzat per una xarxa d’especialistes que abasta 40 països i 50 categories, entre les quals s’inclouen Art contemporani, Art modern i impressionista, Joieria, Rellotges, i Vins i licors.
Les vendes anuals en subhasta de vins i licors de Sotheby ‘s Wine a nivell mundial van aconseguir l’excepcional xifra de 92 milions de dòlars en 2020, amb més de 15 000 lots venuts a 41 vendes – un augment de gairebé el 50% respecte a l’nombre de subhastes realitzades en 2019. Més de 60 milions de dòlars de vins i licors van ser venuts a postors en línia el 2020, davant de 28 milions de dòlars en 2019, i el 85% dels lots oferts van ser venuts en línia. Sotheby ‘s demostra la seva contínua fortalesa a Àsia, liderant el mercat a la regió per tercer any consecutiu, amb més de el 70% de l’import total de les licitacions en totes les vendes de vins i licors atribuïdes a col·leccionistes a Àsia.
Sotheby ‘s Wine’ s ha tingut el privilegi de subhastar nombrosos vins i licors que van batre rècords en els últims anys. Només el 2020, va trencar els rècords en subhastes de vins de el Nou Món per a cada ampolla de whisky japonès, cada ampolla de whisky produït per la Destil·leria Dalmore, i cada ampolla de conyac. Sotheby ‘s Wine ostenta actualment els rècords mundials per a qualsevol col·lecció de whisky que s’hagi venut en una subhasta, qualsevol col·lecció privada de vins que s’hagi venut en una subhasta, l’ampolla de vi més cara mai venuda en una subhasta i l’ampolla de licor més cara mai venuda en una subhasta.
A més de les subhastes, Sotheby ‘s Wine va llançar un negoci minorista a 2010. Amb una botiga minorista ubicada a la seu de Sotheby’ s a Nova York i el comerç electrònic a www.sothebyswine.com, Sotheby ‘s Wine ofereix una acurada selecció de vins dels productors més prestigiosos de món i de les regions més importants. Elaborada de manera experta pels nostres especialistes, la selecció es basa en unes relacions duradores amb productors de vins de tot el món, amb ampolles llistes per al consum de forma immediata, a més de vins per invertir de les anyades més cobejades. Una segona botiga minorista va obrir a les galeries de Sotheby ‘s a Hong Kong el 2014.

*Les estimacions no inclouen la prima de el comprador ni la prima de despeses generals. Els preus assolits inclouen el preu de martell més la prima de el comprador i la prima de despeses generals, deduïdes les comissions pagades a l’comprador quan aquest hagi ofert una licitació irrevocable.
Seguiu les subhastes en directe i realitzi licitacions en temps real, descobreixi el valor d’una obra d’art, consulteu el catàleg de vendes, vegi contingut original i molt més en www.sothebys.com i descarregui l’aplicació de Sotheby ‘s per iOS i Android

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats