Sopars amb xefs i alumnes del Basque Culinary per 40 eurosCenas con chefs y alumnos del Basque Culinary por 40 euros

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els alumnes de Basque Culinary Center han endegat una iniciativa que, sota el títol “Descobreix els xefs del futur” busca obrir les seves cuines a un cuiner de renom i a mig centenar de comensals que vulguin compartir amb ell taula i estovalles.
Es tracta d’una activitat autogestionada pels estudiants i que es realitzarà una vegada al mes amb un xef convidat que, ajudat pels alumnes, no només cuinarà, sinó que oferirà la seva experiència i vivència culinària. Es convidarà a cuiners de tots els estils, tipus de cuina i de qualsevol lloc d’Espanya. Seran seleccionats pel Basque Culinary Center i proposats pels estudiants.
El cicle de sopars “Descobreix els xefs del futur” s’obrirà aquest dimecres, 24 d’octubre, amb el xef navarrès David Yárnoz, del restaurant el Molino de Urdániz, amb una estrella Michelin.
En aquesta ocasió, el sopar tindrà un cost de 40 euros i els interessats podran fer les seves reserves a la pàgina que els propis alumnes han creat.Los alumnos de Basque Culinary Center han emprendido una iniciativa que, bajo el título “Descubre los chefs del futuro” busca abrir sus cocinas a un cocinero de renombre ya medio centenar de comensales que quieran compartir con él mesa y mantel.
Se trata de una actividad autogestionada por los estudiantes y que se realizará una vez al mes con un chef invitado que, ayudado por los alumnos, no sólo cocinará, sino que ofrecerá su experiencia y vivencia culinaria. Se invitará a cocineros de todos los estilos, tipos de cocina y de cualquier lugar de España. Serán seleccionados por el Basque Culinary Center y propuestos por los estudiantes.
El ciclo de cenas “Descubre los chefs del futuro” se abrirá este miércoles, 24 de octubre, con el chef navarro David Yárnoz, del restaurante el Molino de Urdániz, con una estrella Michelin.
En esta ocasión, la cena tendrá un coste de 40 euros y los interesados ​​podrán hacer sus reservas en la página que los propios alumnos han creado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats