Show Cooking Garden per les nits d’estiu del Cingle d’EstruchShow Cooking Garden para las noches de verano del Cingle de Estruch

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Montse Estruch aposta pel Show Cooking Garden per a les nits d’estiu a la terrassa interior del seu restaurant El Cingle, a Vaquerisses (Barcelona).
En un jardí exquisidament perfumat amb flors i plantes aromàtiques, arrecerat entre oliveres i arbres fruiters, i on es pot sopar a la llum de les espelmes les nits fresques d’estiu.
Un ambient tranquil i relaxat per compartir un sopar amb amics entre música i copes de vi. En aquest marc incomparable des d’on podem contemplar les formes capritxoses de les muntanyes de Montserrat i a redós de les parets de l’església, podreu tastar les exquisideses que Montse Estruch us prepararà.
Primers plats freds i calents, peixos i carns de la millor qualitat, la cuina a la vista i, per acabar, unes postres casolanes boníssimes que clouran un sopar memorable d’estiu. Montse Estruch apuesta por el Show Cooking Garden para las noches de verano a la terraza interior de su restaurante El Cingle, en Vaquerisses (Barcelona).
En un jardín exquisitamente perfumado con flores y plantas aromáticas, resguardado entre olivos y árboles frutales, y donde se puede cenar a la luz de las velas las noches frescas de verano.
Un ambiente tranquilo y relajado para compartir una cena con amigos entre música y copas de vino. En este marco incomparable desde donde podemos contemplar las formas caprichosas de las montañas de Montserrat y a resguardo de las paredes de la iglesia, podréis probar las exquisiteces que Montse Estruch os preparará.
Primeros platos fríos y calientes, pescados y carnes de la mejor calidad, la cocina a la vista y, para acabar, unos postres caseros buenísimos que cerrarán una cena memorable de verano.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats