Serranito i la Colla del pernil arriben a LleidaSerranito y la Peña del jamón llegan a Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Amb un taller escolar al Col·legi Cervantes del carrer Cavallers, va arribar ahir a Lleida “Serranito i la Colla a Catalunya”. De la mà de la Fundación Jamón Serrano Español i la Federació Catalana d’Indústries de la Carn, la campanya es portarà a terme entre el 28 de novembre i el 15 de desembre en localitats de les quatre províncies catalanes. Es visitaran, com a mínim, 10 centres escolars de la geografia de cada comunitat arribant a un mínim de 2.000 nens, aproximadament 500 nens per província.
L’objectiu de la campanya és promoure el coneixement de la figura de qualitat de l’Especialitat Tradicional Garantida (ETG) del Pernil Serrà i la difusió dels beneficis nutricionals de productes tradicionals, naturals i de qualitat reconeguda, com el Pernil Serrà, entre els escolars de la regió.
D’aquesta manera, els productes de qualitat reconeguda s’incorporen en les dietes dels més petits i així s’aconsegueix que substitueixin altres productes menys tradicionals i menys sans.Con un taller escolar en el Colegio Cervantes de la calle Cavallers llegó ayer a Lleida “Serranito y la Peña en Cataluña”. De la mano de la Fundación Jamón Serrano Español y la Federación Catalana de Industrias de la Carne, la campaña se llevará a cabo entre el 28 de noviembre y el 15 de diciembre en localidades de las cuatro provincias catalanas. Se visitarán, como mínimo, 10 centros escolares de la geografía de cada comunidad llegando a un mínimo de 2.000 niños, aproximadamente 500 niños por provincia.
El objetivo de la campaña es promover el conocimiento de la figura de calidad de la Especialidad Tradicional Garantizada (ETG) del Jamón Serrano y la difusión de los beneficios nutricionales de productos tradicionales, naturales y de calidad reconocida, como el Jamón Serrano, entre los escolares de la región.
De esta manera, los productos de calidad reconocida se incorporan en las dietas de los más pequeños y así se consigue que sustituyan otros productos menos tradicionales y menos sanos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats