Regina Santamaria de Can Fabes clourà la Fira de l,Oli de Les BorgesRegina Santamaria de Can Fabes clausurará la Fira de l,Oli de Les Borges

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La 50a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues estarà especialment dedicada als beneficis per a la salut de l’oli d’oliva i se celebrarà el proper cap de setmana –18, 19 i 20 de gener de 2013– a les Borges Blanques) amb un programa ambiciós que inclou un important acte de promoció a Brussel·les, una presentació al Festival de la Infància de Barcelona i una altra al Museu de Lleida. A més, coincidint amb el seu mig segle d’història, el Patronat Fira de les Garrigues ha previst que la inauguració del certamen vagi a càrrec del president de la Generalitat, i la cloenda la dugui a terme Regina Santamaria, actual responsable del restaurant Can Fabes.
El regidor de Promoció Econòmica i gerent de la Fira, Jordi Ribalta, destacà la millora del disseny dels espais del recinte firal, que guanyen en metres i en qualitat, i on s’hi ubicarà un nou espai gastronòmic, per presentar-hi nous plats i productes vinculats al sector de l’oli d’oliva en directe. A més, Ribalta n’ha destacat la incorporació d’un sistema per a retransmetre en directe els actes més importants del certamen a través d’internet per a permetre el seu seguiment per part de tots els garriguencs i amics de l’oli que hi ha repartits arreu del món.
L’alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat, Enric Mir, també va voler destacar la incorporació de nous patrocinadors privats que, per primera vegada, aportaran una part del finançament de l’esdeveniment. Mir també ha posat en relleu l’aposta per la difusió d’aquesta cinquantena Fira amb la incorporació de nous mitjans de comunicació que s’encarregaran de difondre l’esdeveniment, als quals ha agraït el seu compromís i complicitat. L’alcalde manifestà l’ambició renovada de la fira, considerada la referència del sector oleícola i que creix any rere any, augmentant la participació dels empresaris.La 50 ª Feria del Aceite de Calidad Virgen Extra y Les Garrigues estará especialmente dedicada a los beneficios para la salud del aceite de oliva y se celebrará el próximo fin de semana -18, 19 y 20 de enero de 2013 – en Les Borges Blanques) con un programa ambicioso que incluye un importante acto de promoción en Bruselas, una presentación en el Festival de la Infancia de Barcelona y otra en el Museo de Lleida. Además, coincidiendo con su medio siglo de historia, el Patronato Feria de las Garrigues ha previsto que la inauguración del certamen corra a cargo del presidente de la Generalitat, y la clausura la lleve a cabo Regina Santamaria, actual responsable del restaurante Can Fabes.
El concejal de Promoción Económica y gerente de la Feria, Jordi Ribalta, destacó la mejora del diseño de los espacios del recinto ferial, que ganan en metros y en calidad, y donde se ubicará un nuevo espacio gastronómico, para presentar nuevos platos y productos vinculados al sector del aceite de oliva en directo. Además, Ribalta ha destacado la incorporación de un sistema para retransmitir en directo los actos más importantes del certamen a través de internet para permitir su seguimiento por parte de todos los garriguenses y amigos del aceite que ha repartidos por todo el mundo.
El alcalde de Les Borges Blanques y presidente del Patronato, Enrique Mir, también quiso destacar la incorporación de nuevos patrocinadores privados que, por primera vez, aportarán una parte de la financiación del evento. Mir también ha puesto de relieve la apuesta por la difusión de esta Feria con la incorporación de nuevos medios de comunicación que se encargarán de difundir el evento, a los que agradeció su compromiso y complicidad. El alcalde manifestó la ambición renovada de la feria, considerada la referencia del sector oleícola y que crece año tras año, aumentando la participación de los empresarios.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats