Raimat MerlotRaimat Merlot

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Miguel Gúrpide és un enòleg apassionat i els varietals de Raimat no poden deixar de mostrar una forma d’entendre el vi amb respecte des de la vinya.
En el cas del Merlot, Raimat dóna a aquest vi una personalitat forta i elegant. Fins i tot els no aficionats a vins tan marcats poden assaborir en el merlot un punt de trobada entre les fruites intenses com la picota i les aromes més complexes de vainilla o espècies.
El celler lleidatà de la Denominació d’Origen Costers del Segre incorpora a aquest vi un cinc per cent de Cabernet Sauvignon que li fa guanyar en harmonia arrodonint el resultat del tast.Miguel Gúrpide es un enólogo apasionado y los varietales de Raimat no pueden dejar de mostrar una forma de entender el vino con respeto desde la viña.
En el caso del Merlot, Raimat da a este vino una personalidad fuerte y elegante. Incluso los no aficionados a vinos tan marcados pueden saborear en el merlot un punto de encuentro entre las frutas intensas como la picota y los aromas más complejos de vainilla o especias.
La bodega leridana de la Denominación de Origen Costers del Segre incorpora a este vino un cinco por ciento de Cabernet Sauvignon que le hace ganar en armonía redondeando el resultado de la cata.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats