Primavera de cuina en miniatura a Lleida amb l,Anem de Tapes?Primavera de cocina en miniatura en Lleida con Anem de Tapes?

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ahir dijous 19 d’abril va arrencar l’edició primavera de “L’Anem de Tapes?” que organitza Hostaleria de Lleida i que, fins al 29 d’abril, portarà la cuina en miniatura a bars i restaurants de Lleida. En aquesta ocasió, trenta-dos són els establiments que oferten la tapa, acompanyada de canya o copa de vi, per només dos euros i mig.
La promoció, coincidint amb l’arribada del bon temps, té com a objectiu dinamitzar l’activitat hostalera de Lleida amb una proposta culinària de carrer. Per afavorir aquesta mobilitat, Hostaleria de Lleida ha dissenyat un plànol amb la ubicació de tots els establiments perquè hom pugui tastar les diferents tapes seguint diverses rutes, durant els onze dies que dura la promoció.
La campanya contempla també altres activitats com el Taller de Tapes celebrat ahir a l’Aula de Formació d’Hostaleria de Lleida i conduit pel xef Albert Gastó que va posar en pràctica innovadores propostes.
Els establiments adherits a la promoció gastronòmica són: Bar de la Sibil·la, Blanc i Negre, Bodegó Tapes Tast, Cal Nenet, Can Rúbies, Caro’ls, Casa Martí, Cristal, D-Vinis, El Lago Bar de Tapes, El Tram del Nastasi, Galaxia, Galindo, Gilda, Johanna’s, L’Antiquari Tapes, L’Escala, La Bàmbola, La Fusteria, La Masia, Mamilú, Marisqueria Bellera, Mr. Nyam Nyam, Nelson, París, Piñana, Quer’s, Topkapi, TQ Food and Coffee, uN LoungeClub&SushiBar, Zacaris –tots ells de Lleida ciutat– i Ca Txambonet –de Vilaller. Ayer jueves 19 de abril arrancó la edición primavera de “¿Vamos de Tapas?” que organiza Hostelería de Lleida y que, hasta el 29 de abril, llevará la cocina en miniatura a bares y restaurantes de Lleida. En esta ocasión, treinta y dos son los establecimientos que ofertan la tapa, acompañada de caña o copa de vino, por sólo dos euros y medio.
La promoción, coincidiendo con la llegada del buen tiempo, tiene como objetivo dinamizar la actividad hostelera de Lleida con una propuesta culinaria de la calle. Para favorecer esta movilidad, Hostelería de Lleida ha diseñado un plano con la ubicación de todos los establecimientos para que se pueda probar las diferentes tapas siguiendo diversas rutas, durante los once días que dura la promoción.
La campaña contempla también otras actividades como el Taller de Tapas celebrado ayer en el Aula de Formación de Hostelería de Lleida y conducido por el chef Albert Gastó que puso en práctica innovadoras propuestas.
Los establecimientos adheridos a la promoción gastronómica son: Bar de la Sibil·la, Blanc i Negre, Bodegó Tapes Tast, Cal Nenet, Can Rúbies, Caro’ls, Casa Martí, Cristal, D-Vini, El Lago Bar de Tapes, El tram del Nastasi, Galaxia, Galindo, Gilda, Johanna ‘s, L’Antiquari Tapes, L’Escala, La Bambola, La Fusteria, La Masia, Mamilú, Marisquería Bellera, Mr. Nyam Nyam, Nelson, ParIs, Piñana, Quer’s, Topkapi, TQ Food and Coffee, UN LoungeClub & SushiBar, ZacarIs-todos ellos de Lleida ciudad-y Ca Txambonet-de Vilaller.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats