Premi a la innovació al SIAL Xina per a l’Oli Pons & TabascoPremio a la innovación en el SIAL China para el Oli Pons & Tabasco

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El nou producte Oli Pons&Tabasco ha rebut el reconeixement al millor producte innovador dins del pavelló Innovation de la fira SIAL Xina que s’ha celebrat a Shanghai, entre els dies 13 i 15 de maig. Els responsables de la marca lleidatana confien que aquesta distinció internacional “ajudarà a la consolidació de la ja significativa presència de Pons als països del continent asiàtic”.
L’oli Pons&Tabasco recull tota l’autenticitat del sabor picant de Tabasco i les propietats saludables de l’Oli d’Oliva Extra Verge. Un oli sorprenent que està tenint una acollida molt bona en els més de 120 països d’arreu del món en els que Grup Pons comercialitza els seus productes.El nuevo producto Oli Pons & Tabasco ha recibido el reconocimiento al mejor producto innovador dentro del pabellón Innovation de la feria SIAL China que se ha celebrado en Shanghai, entre los días 13 y 15 de mayo. Los responsables de la marca leridana confían en que esta distinción internacional “ayudará a la consolidación de la ya significativa presencia de Pons en los países del continente asiático”.
El aceite Pons & Tabasco recoge toda la autenticidad del sabor picante de Tabasco y las propiedades saludables del aceite de oliva Extra Virgen. Un aceite sorprendente que está teniendo una muy buena acogida en los más de 120 países de todo el mundo en los que Grupo Pons comercializa sus productos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats