Pregó gastronòmic a l’Aplec del CaragolPregón gastronómico en el Aplec del Caracol

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El pregó oficial d’inauguració del XXVIII Aplec del Caragol va tenir lloc el dilluns, 14 de maig, a l’Acadèmia Mariana amb un marcat toc gastronòmic de part del restaurador Josep Lladonosa.
El pregoner d’enguany, aquest gastrònom d’Alguaire que durant anys va regir els fogons del conegut restaurant Set Portes de Barcelona, va pronunciar un discurs ple de referències a la cuina del caragol en diferents etapes històriques com l’Imperi Romà o l’Edat Mitjana francesa, per concloure que la cuina tradicional lleidatana al voltant d’aquest producte és de molta qualitat.
D’altra banda, i tot seguit, l’empresa lleidatana La Flor de Vimbodí va rebre el premi Caragol Bover 2007 amb motiu del seu seu 75è aniversari. La família Palau va rebre el premi de mans del president de la Fecoll, Xavier Pérez, en reconeixement per la seva excel·lent trajectòria professional.El pregón oficial de inauguración del XXVIII Aplec del Caracol tuvo lugar el lunes, 14 de mayo, a la Academia Mariana con un marcado toque gastronómico por parte del restaurador Josep Lladonosa.
El pregonero de este año, este gastrónomo de Alguaire que durante años rigió los fogones del conocido restaurante Set Portes de Barcelona, pronunció un discurso lleno de referencias a la cocina del caracol en diferentes etapas históricas como el Imperio Romano o la Edad Media francesa, para concluir que la cocina tradicional leridana alrededor de este producto es de mucha calidad.
Por otro lado, y a continuación, la empresa leridana La Flor de Vimbodí recibió el premio Caracol Bover 2007 con motivo de su 75è aniversario. La familia Palau recibió el premio de manos del presidente de la Fecoll, Xavier Pérez, en reconocimiento por su excelente trayectoria profesional.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats