Performance gastronòmica al Nial d’Esterri d’ÀneuPerformance gastronómica en el Nial de Esterri d’Àneu

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’artista barcelonès resident al Pallars Sobirà, Miquel Seguer, ha organitzat, per aquest proper diumenge 8 de maig, una “performance” gastronòmica al restaurant Nial d’Esterri d’Àneu.
La vetllada s’obrirà amb un aperitiu amb cloïsses amb escabetx, foie i bastonts de pa d’olives.
Amanida de rúcula amb formatge; una pictòrica torrada d’espàrrecs salvatges; bacallà amb carabassa i gelat; terrina de confit d’ànec i gelat de xocolata seran els plats d’un menú que tindrà els ritmes i fons d’un muntatge audiovisual realitzat per Miquel Seguer. Durant la nit, l’artista també realitzarà una obra en directe.
Tot i que no queden places per la sessió del proper divendres, l’artista i el restaurant Nial ja preparen dues noves actuacions pels propers 15 i 16 de maig.El artista barcelonés residente en el Pallars Sobirà, Miquel Seguer, ha organizado, para este próximo domingo 8 de mayo, una “performance” gastronómica al restaurante Nial de Esterri d’Àneu.
La velada se abrirá con un aperitivo con almejas con escabeche, foie y bastoncillos de pan de olivas.
Ensalada de rúcula con queso; una pictórica tostada de espárragos salvajes; bacalao con calabaza y helado; tarrina de confit de pato y helado de chocolate serán los platos de un menú que tendrá los ritmos y fondos de un montaje audiovisual realizado por Miquel Seguer. Durante la noche, el artista también realizará una obra en directo.
A pesar de que no quedan plazas para la sesión del próximo viernes, el artista y el restaurante Nial ya preparan dos nuevas actuaciones para los próximos 15 y 16 de mayo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats