Paisatge diVÍ, nou eslògan de la Ruta del Vi de LleidaPaisaje diVIno, nuevo eslogan de la Ruta del Vino de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Paisatge diVí és el nou eslògan amb què la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre es promociona. Una proposta de turisme total on el patrimoni, la gastronomia, l’hoteleria i els cellers de la Denominació d’Origen Costers del Segre es donen la mà amb un objectiu comú: la promoció del vi de Lleida i el seu sector turístic. La Diputació i l’Ajuntament de Lleida recolzen i lideren la promoció de la Ruta que es va presentar a Fitur la setmana passada, una vegada superada l’auditoria d’Acevin (Associació de Ciutats del Vi d’Espanya).
La unió d’esforços i creació de sinergies són les claus d’aquesta promoció, segons destacà el seu president, Tomàs Cusiné.
Magí Raventós, president de Costers del Segre, no va faltar en la presentació per donar el recolzament de la Denominació a la Ruta. Costers del Segre té set subzones diferenciades: Artesa de Segre, Urgell, Garrigues, Pallars Jussà, Raimat, Segrià i Valls del Riu Corb. Unes diferències territorials que fan de la Ruta del Vi de Lleida una de les més riques, des del punt de vista turístic.Paisaje diVIno es el nuevo eslogan con que la Ruta del Vino de Lleida-Costers del Segre se promociona. Una propuesta de turismo total donde el patrimonio, la gastronomía, la hotelería y las bodegas de la Denominación de Origen Costers del Segre se dan la mano con un objetivo común: la promoción del vino de Lleida y su sector turístico. La Diputación y el Ayuntamiento de Lleida apoyan y lideran la promoción de la Ruta que se presentó en Fitur la semana pasada, una vez superada la auditoría de Acevin (Asociación de Ciudades del Vino de España).
La unión de esfuerzos y creación de sinergias son las claves de esta promoción, según destacó su presidente, Tomàs Cusiné.
Magí Raventós, presidente de Costers del Segre, no faltó en la presentación para dar el espaldarazo de la Denominación a la Ruta. Costers del Segre tiene siete subzonas diferenciadas: Artesa de Segre, Urgell, Garrigues, Pallars Jussà, Raimat, Segrià y Valls del Ríu Corb. Unas diferencias territoriales que hacen de la Ruta del Vino de Lleida una de las más ricas, desde el punto de vista turístico.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats