Noves promocions d’hostaleriaNuevas promociones de hostelería

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va fer el lliurament de les orles als alumnes de la promoció 2014 el passat dijous, dia 29 de maig. L’acte va començar amb unes paraules d’agraïment a les institucions i gremis empresarials i entitats que col·laborem amb el centre.
El director de l’escola, Gregori Canalias, va destacar la conciliació de les classes amb una alta participació dels alumnes i professors en concursos, fires i actes de caràcter institucional i solidari, com a pràctiques. Un esforç que els atança “al que es denomina formació dual”, puntualitzà. Tot seguit es van lliurar les orles als diferents grups d’alumnes dels cicles formatius: tècnic en Cuina i gastronomia – Serveis en restauració; tècnic en Forneria, pastisseria i confiteria; tècnic superior en Gestió d’allotjaments turístics; i PQPI Auxiliar d’Hoteleria.
Junt amb la comunitat educativa del centre, van assistir-hi, Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida; Fèlix Larrosa, tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida; Pilar Planella, presidenta de l’AMPA de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida; Ramon Solsona, secretari general de la Federació d’Hostaleria de Lleida; Manel Fernández, president de Gremi de Pastisseria de Lleida; Manel Llaràs, president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida; i també representants de la Fecoll i d’altres empreses i institucions del sector professional.
Per cloure, es va servir un aperitiu elaborat i servit pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria.La Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida hizo la entrega de las orlas a los alumnos de la promoción 2014 el pasado jueves, día 29 de mayo. El acto comenzó con unas palabras de agradecimiento a las instituciones y gremios empresariales y entidades que colaboramos con el centro.
El director de la escuela, Gregori Canalias, destacó la conciliación de las clases con una alta participación de los alumnos y profesores en concursos, ferias y actos de carácter institucional y solidario, como prácticas. Un esfuerzo que los aproxima “a lo que se denomina formación dual”, puntualizó. A continuación se entregaron las orlas a los diferentes grupos de alumnos de los ciclos formativos: técnico en Cocina y gastronomía -Servicios en restauración; técnico en Panadería, repostería y confitería; técnico superior en Gestión de alojamientos turísticos; y PQPI Auxiliar de Hostelería.
Junto a la comunidad educativa del centro asistieron Miquel Àngel Cullerés, director de los Servicios Territoriales de Enseñanza en Lleida; Félix Larrosa, teniente de alcalde y presidente de Turismo de Lleida; Pilar Planella, presidenta de la AMPA de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida; Ramon Solsona, secretario general de la Federación de Hostelería de Lleida; Manuel Fernánde , presidente de Gremio de Pastelería de Lleida; Manel Llaràs, presidente del Gremio de Panaderos de las Tierras de Lleida; y también representantes de la Fecoll y de otras empresas e instituciones del sector profesional.
Para cerrar el acto se sirvió un aperitivo elaborado y servido por los alumnos de la Escuela de Hostelería.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats