Nova etapa d’Antoni Rubies amb una arrosseria a Artesa de lleidaNueva etapa de Antoni Rubies con una arrocería en Artesa de lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef lleidatà Antoni Rúbies ha iniciat aquest 2012 la seva nova aventura professional al front d’una arrosseria pròpia a Artesa de Lleida (Garrigues, 5).
La senzillesa de l’establiment contrasta amb el detall i el saber fer de Rúbies, que alterna una breu carta de les seves especialitats més destacades amb l’oferta d’arrossos i la cuina de brasa. Tot això amb fórmules populars que van dels esmorzars de brasa, al menú d’arròs de 19,50 euros, passant pel menú del dia de 9,50 euros. “Una cuina senzilla, però de molta qualitat”, explica el cuiner, que aposta per arròs de carxofes, bacallà i cargols; el Parellada (amb peix marisc i carn); mixt; a la marinera, el negre de l’Escala o el de verdures de temporada.
Entre les especialitats de la casa no poden faltar els raviolis de botifarra negra i foie amb puré de cigrons; el filet de vedella a l’Strogonoff, les carxofes confitades amb verdures, o el pop a la gallega amb cremós de patata fumada.El chef leridano Antoni Rúbies ha iniciado este 2012 su nueva aventura profesional al frente de una arrocería propia en Artesa de Lleida (Garrigues, 5).
La sencillez del establecimiento contrasta con el detalle y el saber hacer de Rúbies, que alterna una breve carta de sus especialidades más destacadas con la oferta de arroces y la cocina de brasa. Todo ello con fórmulas populares que van de los desayunos de brasa, en el menú de arroz de 19,50 euros, pasando por el menú del día de 9,50 euros. “Una cocina sencilla, pero de mucha calidad”, explica el cocinero, que apuesta por arroz de alcachofas, bacalao y caracoles, el Parellada (con pescado marisco y carne); mixto; a la marinera, el negro de la Escala o el de verduras de temporada.
Entre las especialidades de la casa no pueden faltar los raviolis de morcilla y foie con puré de garbanzos, el filete de ternera a la Strogonoff, las alcachofas confitadas con verduras, o el pulpo a la gallega con cremoso de patata ahumada.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats