Nous premis per Castell d’Encús i Tomàs CusinéNuevos premios para Castell d’Encús y Tomàs Cusiné

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els cellers lleidatans Castell d’Encús i Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre) estan de festa i celebració després d’haver estat distingits al concurs New Wave Spanish Wine 2010 Awards. Així, els vins blancs i els negres elaborats pels enòlegs Raül Bobet i Tomàs Cusiné, respectivament, han estat guardonats amb aquests premis britànics.
En el cas de Tomàs Cusiné, han estat reconeguts els vins Finca Racons Macabeu 2009, el nou vi blanc que va presentar el celler del Vilosell a la passada edició d’Alimentaria; i el negre Geol 2007, recentment guardonat en altres certàmens.
Per la seva part, Castell d’Encús, celler ubicat a Talarn, ha vist premiats el blanc Ekam 2008, elaborat en muntanya amb les varietats riesling i albarinyo; així com el Thalarn 2008, monovarietal de Syrah que ha estat reconegut com el Best New Discovery.Las bodegas leridanas Castell d’Encús y Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre) están de fiesta y celebración después de haber sido distinguidos al concurso New Wave Spanish Wine 2010 Awards. Así, los vinos blancos y los negros elaborados por los enólogos Raül Bobet y Tomàs Cusiné, respectivamente, han sido galardonados con estos premios británicos.
En el caso de Tomàs Cusiné, han sido reconocidos los vinos Finca Rincones Macabeu 2009, el nuevo vino blanco que presentó la bodega del Vilosell a la pasada edición de Alimentaria; y el negro Geol 2007, recientemente galardonado en otros certámenes.
Por su parte, Castillo de Encús, bodega ubicada en Talarn, ha visto premiados el blanco Ekam 2008, elaborado en montaña con las variedades riesling y albariño; así como el Thalarn 2008, monovarietal de Syrah que ha sido reconocido como el Best New Discovery.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats