Nits de Gin Pairing a l’Antoni Rúbies d’Artesa de LleidaNoches de Gin Pairing en el Antoni Rúbies de Artesa de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Antoni Rúbies d’Artesa de Lleida ofereix un singular menú de maridatge durant les nits dels caps de setmana (divendres i dissabte) de setembre on el vi serà substituït pel gintònic.
Així el pròxim dijous, dia 4 de setembre, el xef Antoni Rúbies celebrarà el primer sopar d’aquestes jornades amb els comentaris de Como Pomona per a presentar aquesta activitat.
Les ginebres protagonistes d’aquestes vetllades de setembre seran la Gin Mare i la Baywater; mentre que a les postres es podrà degustar la tònica de taronja Indi.
Els entrants del menú, que es maridaran amb mig combinat de Gin Mare, seran Coca de bacallà trufat amb gelat de romaní; Carpaccio de figues d’Alguaire amb tàrtar de carn i olivada negra; i Raviolis de cua de bou i crema de tomata. Els Filets de llenguado amb llagostins i salsa de cítrics i pera; es casaran amb una altra degustació de tònica i Baywater. Mentre que com a postres, Rúbies servirà Trufes calentes de xocolata i taronja amb una crema de regalèssia. Tot per només 25 euros.El restaurante Antoni Rúbies de Artesa de Lleida ofrece un singular menú de maridaje durante las noches de los fines de semana (viernes y sábados) de septiembre donde el vino será sustituido por el gintónic.
Así el próximo jueves, día 4 de septiembre, el chef Antoni Rúbies celebrará la primera cena de estas jornadas, con los comentarios de Como Pomona, para presentar esta actividad.
Las ginebras protagonistas de estas veladas de septiembre serán la Gin Mare y la Baywater; mientras que en los postres se podrá degustar la tónica de naranja Indio.
Los entrantes del menú, que se maridarán con medio combinado de Gin Mare, serán Coca de bacalao trufado con helado de romero; Carpaccio de higos de Alguaire con tartar de carne y olivada negra; y Raviolis de rabo de buey y crema de tomate. Los Filetes de lenguado con langostinos y salsa de cítricos y pera; se casarán con otra degustación de tónica y Baywater. Mientras que como postre, Rúbies servirá Trufas calientes de chocolate y naranja con una crema de regaliz. Todo por sólo 25 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats