NeoParc acull un maridatge amb el celler Dinastía VivancoNeoParc acoge un maridaje con la bodega Dinastía Vivanco

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els vins de les diferents gammes de Dinastía Vivanco (Vivanco, Dinastía i Colección) de Briones (La Rioja) van ser els protagonistes del maridatge del passat divendres, dia 21 de gener, del restaurant NeoParc, juntament amb la cuina d’Antoni Rúbies. El Vivanco Rosat 09 es va degustar amb amanida d’enciams amb pularda i foie; Dinastía Vivanco criança 07 es va casar amb cigrons estofats amb sípia de Tarragona, un plat que va destacar pel seu gran maridatge entre la carnositat i fruitat del vi i la intensitat de gust per part de la sípia estofada amb part de la seva pell. El reserva 04 Dinastía Vivanco es va maridar amb un plat amb lluç, alls tendres, pop i gules, amb una bases de crema de patata fumada. Ben entrat en següent plat, aquest vi s’anava obrint més i més mostrant tota una rica gamma d’aromes terciàries riques en torrats, cafè, tofee…
El Colección 4 Varietales 07 dels de Briones va culminar el maridatge amb uns farcellets de col amb perdiu a la catalana.
Per postres, fullat de taronja confitada amb xocolata. L’organització d’aquest divertit menú va apostar pel Gin Tònic de Citadelle amb Fever Tree i pell de taronja.
Jordi i Josep Maria Hortet de casa Badio, distribuïdors de Dinastia Vivanco, Citadelle i Fever Tree a Lleida, van participar en aquest primer sopar de 2011.Los vinos de las diferentes gamas de Dinastía Vivanco (Vivanco, Dinastía y Colección) de Briones (La Rioja) fueron los protagonistas del maridaje del pasado viernes, día 21 de enero, del restaurante NeoParc, junto con la cocina de Antoni Rúbies. El Vivanco Rosado 09 se degustó con ensalada de lechugas con pularda y foie; Dinastía Vivanco crianza 07 se casó con garbanzos estofados con sepia de Tarragona, un plato que destacó por su gran maridaje entre la carnosidad y frutalidad del vino y la intensidad de gusto por parte de la sepia estofada con parte de su piel. El reserva 04 Dinastía Vivanco se maridó con un plato con merluza, ajos tiernos, pulpo y gulas, con una bases de crema de patata ahumada. Muy entrado en siguiente plato, este vino se iba abriendo más y más mostrando toda una rica gama de aromas terciarios ricos en tostados, café, tofee…
El Colección 4 Varietales 07 de los de Briones culminó el maridaje con unos uns farditos de col con perdiz a la catalana.
Para los postres, hojaldre de naranja confitada con chocolate. La organización de este divertido menú apostó por el Gin Tónic de Citadelle con Fever Tree y piel de naranja.
Jordi y Josep Maria Hortet de casa Badio, distribuidores de Dinastía Vivanco, Citadelle y Fever Tree en Lleida, participaron en esta primera cena de 2011.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats