Neal Martin, tastador de l,equip de Robert Parker, a Costers del SegreNeal Martin, catador del equipo de Robert Parker, en Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Neal Martin, tastador de la prestigiosa revista The Wine Advocate –propietat del guru americà Robert Parker–, va visitar el passat dia 6 de març de 2012 els cellers de la DO Costers del Segre. Neal Martin va iniciar la seva visita per la denominació lleidatana al celler Clos Pons (Albagés) i posteriorment es va traslladar al celler Raimat (Grup Codorniu), a Castell del Remei i finalment al Castell d’Encús (Talarn).
Aquesta visita ha estat organitzada per l’Associació Vinícola Catalana (AVC).
Durant la seva estada a Catalunya, Martin ha tastat els vins de totes les denominacions d’origen catalanes.
Així, el tastador americà també ha visitat els cellers Mas Foraster (DO Conca de Barberà); Castell de Perelada, Vinyes d’Olivardots, Roig Parals i Vinyes dels Aspres (DO Empordà); els cellers Gramona, Vilarnau, Agustí Torelló, Albet i Noya, Torres, Loxarel, Jean Leon, Freixenet i Can Feixes (DO Penedès); i el celler Abadal (DO Pla de Bages). Neal Martin, catador de la prestigiosa revista The Wine Advocate-propiedad del gurú americano Robert Parker-, visitó el pasado día 6 de marzo de 2012 las bodegas de la DO Costers del Segre. Neal Martin inició su visita por la denominación leridana en la bodega Clos Pons (Albagés) y posteriormente se trasladó a la bodega Raimat (Grupo Codorniu), al Castell del Remei y finalmente al Castillo de Encús (Talarn). Esta visita ha sido organizada por la Asociación Vinícola Catalana (AVC). Durante su estancia en Cataluña, Martin ha probado los vinos de todas las denominaciones de origen catalanas. Así, el catador americano también ha visitado las bodegas Mas Foraster (DO Conca de Barberà); Castell de Perelada, Viñas de Olivardots, Roig Parals y Vinyes dels Aspres (DO Empordà); las bodegas Gramona, Vilarnau, Agustí Torelló, Albet i Noya, Torres, Loxarel, Jean Leon, Freixenet y Can Feixes (DO Penedès), y la bodega Abadal (DO Pla de Bages).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats