Montsec Cuina renova Noguera Cuina amb més autoexigènciaMontsec Cocina renueva Noguera Cocina con más autoexigencia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Associació de restauradors, Noguera Cuina, creada a finals de 2007 ha decidit incrementar la seva autoexigència a l’hora que ampliar el seu àmbit territorial, evolució que inclou el canvi de nom a Montsec Cuina. Josep Antoni Sánchez (La Solana de Foradada) presideix l’associació, mentre que Merce Camins (Casa Merce de Fondepou) és la vice-presidenta.
Sánchez explica que l’associació ha canviat la seva denominació per incloure les dues bandes del Montsec, fet que permet adoptar la campanya de Cuina de la Mel que ja es desenvolupaa durant tot l’any en alguns restaurants de la zona, com una activitat pròpia al mes de maig. Mentre que la campanya “Del paissatge a la cuina”, de l’anterior Noguera Cuina, se desenvoluparia entre l’octubre i novembre. Així mateix, Sánchez i Camins, volen insistir en que el canvi estatutari també busca una major autoexigència. “No es tracta simplement d’estar sino de participar”, puntualitzen.
A més de La Solana i Casa Mercè, els altres restaurants associats a Montsec Cuina són: El Monestir de les Avellanes; Roma de Cublles; Lo Ponts de Ponts;, Cal Xirricló, Santuari del Sant Crist, Espígol, i Cal Pepito, de Balaguer; El Dien i Cal Farré de Vallfogona de Balaguer, i el Celler de l’Arnau de Montsonis.La Asociación de restauradores, Noguera Cocina, creada a finales de 2007 ha decidido incrementar su autoexigencia a la hora que ampliar su ámbito territorial, evolución que incluye el cambio de nombre a Montsec Cocina. Josep Antoni Sánchez (La Solana de Foradada) preside la asociación, mientras que Merce Caminos (Casa Merce de Fondepou) es la vice-presidenta.
Sánchez explica que la asociación ha cambiado su denominación para incluir las dos bandas del Montsec, hecho que permite adoptar la campaña de Cocina de la Miel que ya se desenvolupa durante todo el año en algunos restaurantes de la zona, como una actividad propia al mes de mayo. Mientras que la campaña “Del paissatge a la cocina”, del anterior Noguera Cocina, se desarrollaría entre octubre y noviembre. Así mismo, Sánchez y Caminos, quieren insistir en que el cambio estatutario también busca una mayor autoexigencia. “No se trata simplemente de estar sino de participar”, puntualizan.
Además de La Solana y Casa Mercè, los otros restaurantes asociados a Montsec Cocina son: El Monestir de les Avellanes; Roma de Cubelles; Lo Ponts de Ponts;, Cal Xirricló, Santuari del Sant Crist, Espígol, y Cal Pepito, de Balaguer; El Dien y Cal Farré de Vallfogona de Balaguer, y el Celler de l’Arnau de Montsonis.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats