Maridatge d,Antoni Rúbies amb caves, vi i champagne FreixenetMaridaje de Antoni Rúbies con caves, vino y champagne Freixenet

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tàrtar de figues i tonyina amb cava rosat Trepat Freixenet; xampinyons farcits de foie-grass i brioix, amb cava Cuvée D.S. Freixenet; suprema de salmó amb salsa mussolina de fonoll, regada amb xampany Henri Abelé Brut edició Titànic; filet de bou i formatge de cabra amb pastís de patata i ceps, amb vi negre Viento Sur Syrah. Pastís de poma calent amb gelat de farigola casat amb cava Meritum Brut Nature Freixenet van ser els plats del sopar maridatge que Antoni Rubies va executar el divendres 29 de setembre al seu restaurant d’Artesa de Lleida.
El variat menú del xef lleidatà va constatar la seva habilitat i creativitat culinària amb tot tipus de producte, tot i que l’especialitat de la casa són els arrossos.Tartar de higos y atún con cava rosado Trepat Freixenet; champiñones rellenos de foie-grass y bollo, con cava Cuvée DS Freixenet; suprema de salmón con salsa muselina de hinojo, regada con champán Henri Abele Bruto edición Titanic; filete de buey y queso de cabra con pastel de patata y ceps, con vino tinto Viento Sur Syrah. Tarta de manzana caliente con helado de tomillo casado con cava Meritum Brut Nature Freixenet fueron los platos de la cena maridaje que Antoni Rubies ejecutó el viernes 29 de septiembre en su restaurante de Artesa de Lleida.
El variado menú del chef leridano constató su habilidad y creatividad culinaria con todo tipo de producto, aunque la especialidad de la casa son los arroces.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats