Marc Campàs torna a guanyar el Concurs d’Entrepans i AmanidesMarco Campàs vuelve a ganar el Concurso de Bocadillos y Ensaladas

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’alumne de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Marc Campàs Rubies, ha estat per segon any consecutiu el guanyador del premi absolut 10è Concurs d’entrepans i amanides, La competició culinària va comptar amb la participació d’onze finalistes de diferents cicles formatius de Cuina i Gastronomia i va tenir lloc el passat dijous, dia 27 de febrer, a les instal·lacions del centre educatiu lleidatà. Campàs es va guanyar el jurat amb l’elaboració i la singular presentació de les seves propostes: l’entrepà “Robr arrels” i l’amanida “Fulls del Pallars”. Unes creacions que van destacar per l’harmonia de sabors. El jove Gerard Arimon Perez, també va guanyar en la categoria de Millor Amanida amb la seva preparació “Terra i mar”; mentre que el reconeixement al Millor Entrepà també va ser per Campàs.
El jurat d’enguany ha estat presidit per Enric Millà del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, reconegut xef eco gastronòmic, juntament amb en Pau Pàmies de Pàmies – Productes Hortícoles i l’Eva Bonet del Celler Comalats. Aquesta edició ha comptat amb la col·laboració d’Slow Food Terres de Lleida i el suport del Gremi de Forners.
Durant la jornada es van realitzar les ponències del Celler Comalats Vins ecològics; Pàmies – Productes Hortícoles, així com un tast de productes de Formatgeria de Tòrrec.

El alumno de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida , Marc Campàs Rubies , ha sido por segundo año consecutivo el ganador del premio absoluto 10 º Concurso de bocadillos y ensaladas , La competición culinaria contó con la participación de once finalistas de diferentes ciclos formativos de Cocina y Gastronomía y tuvo lugar el pasado jueves, día 27 de febrero, a las instalaciones del centro educativo leridano . Campàs se ganó al jurado con la elaboración y la singular presentación de sus propuestas : el bocadillo ” Robr arrels” y la ensalada ” Fulls del Pallars ” . Unas creaciones que destacaron por la armonía de sabores . El joven Gerard Arimon Perez , también ganó en la categoría de Mejor Ensalada con su preparación ” Terra i mar” , mientras que el reconocimiento al Mejor Bocadillo también fue para Campàs .
El jurado de este año ha estado presidido por Enric Millà del restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer , reconocido chef eco gastronómico , junto con Pau Pàmies de Pàmies – Productos Hortícolas y Eva Bonet de la Bodega Comalats . Esta edición ha contado con la colaboración de Slow Food Terres de Lleida y el apoyo del Gremio de Panaderos .
Durante la jornada se realizaron las ponencias de la Bodega Comalats Vinos ecológicos; Pàmies – Productos Hortícolas , así como una cata de productos de Quesería de Tòrrec .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats