Lleida acull la Nit de l,EnologiaLleida acoge la Noche de la Enología

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Lleida va estar el 15 de març la seu del Congrés de l’Associació Catalana d’Enòlegs (ACE) i de la Nit de l’Enologia. Una trobada professional i social que també va comptar amb la jornada tècnica dedicada als Aspectes vitícoles en la qualitat del raïm. Com és habitual, la diada va ser un punt de trobada d’enòlegs, viticultors i empreses del sector.
Durant el decurs de la nit es va fer entrega dels premis d’aquesta edició 2013. El Premi a la millor trajectòria professional, va ser per a Àngel Camí Juvé; el Premi a l’enòleg sènior amb més de 25 anys en la professió: Josep Lluís Gramona Batlle; el Premi especial, per la seva trajectòria professional a títol pòstum: Josep “Pitu” Cols Torrents; el Premi a Agustí Villarroya Serafini, en reconeixement a la seva tasca en la viticultura de qualitat durant tota la seva trajectòria professional; i el Premi al periodista/entitat que hagi desenvolupat de forma exitosa la promoció de l’enologia, el vi i el seu entorn, amb la finalitat d’arribar al màxim nombre de gent: “Guia de Vins de Catalunya”.
Amb aquesta celebració “l’Associació Catalana d’Enòlegs fa tot l’esforç per satisfer a l’enòleg de les necessitats de formació o interès pels temes vitivinícoles que pugui tenir, duent a terme el seu Congrés anual enfocat a la viticultura” explicaven els organitzadors.
Així mateix, l’Associació promou “que la trobada anual dels enòlegs permeti crear un marc d’intercanvi entre els diversos professionals que engloba el sector, aproximant-nos aquest any a les experiències, punts crítics o novetats dels diferents aspectes de la viticultura des de la visió d’especialistes de cadascuna de les àrees implicades com a punt de partida per a la producció de raïm i elaboració de vi de qualitat”.
Lleida estuvo el 15 de marzo la sede del Congreso de la Asociación Catalana de Enólogos (ACE) y de la Noche de la Enología. Un encuentro profesional y social que también contó con la jornada técnica dedicada a los Aspectos vitícolas en la calidad de la uva. Como es habitual, el día fue un punto de encuentro de enólogos, viticultores y empresas del sector.
Durante el transcurso de la noche se hizo entrega de los premios de esta edición 2013. El Premio a la mejor trayectoria profesional, fue para Ángel Camí Juvé, el Premio al enólogo senior con más de 25 años en la profesión: Josep Lluís Gramona Batlle, el Premio especial por su trayectoria profesional a título póstumo: Josep “Pitu” Cols Torrents, el Premio a Agustí Villarroya Serafini, en reconocimiento a su labor en la viticultura de calidad durante toda su trayectoria profesional, y el Premio al periodista / entidad que haya desarrollado de forma exitosa la promoción de la enología, el vino y su entorno, con el fin de llegar al máximo número de gente: “Guía de Vinos de Cataluña”.
Con esta celebración “la Asociación Catalana de Enólogos hace todo el esfuerzo para satisfacer al enólogo de las necesidades de formación o interés por los temas vitivinícolas que pueda tener, llevando a cabo su Congreso anual enfocado a la viticultura” explicaban los organizadores.
Asimismo, la Asociación promueve “que el encuentro anual de los enólogos permita crear un marco de intercambio entre los diversos profesionales que engloba el sector, aproximándonos este año en las experiencias, puntos críticos o novedades de los diferentes aspectos de la viticultura desde de la visión de especialistas de cada una de las áreas implicadas como punto de partida para la producción de uva y elaboración de vino de calidad “.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats