Les Garrigues conviden a gaudir de la cuina de l’oli a la seva MostraLes Garrigues invitan a disfrutar de la cocina del aceite en su Muestra

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de vuit establiments participen en la Mostra Gastronòmica de les Garrigues que organitza el Consell Comarcal per fomentar i donar a conèixer la cuina característica de la comarca. Es tracta d’una invitació a gaudir del sabor que l’oli d’oliva dóna als plats tradicionals del territori.
Amb un historial de disset edicions, la mostra culinària es va obrir el dia 5 de novembre i es pot gaudir tots els caps de setmana i festius fins al dia 18 de desembre.
L’organització, que també ofereix activitats i visites de caire turístic i cultural, recomana reservar plaça als restaurant participants: a les Borges Blanques, El Carro Blanc, Erigard, Hostal Benet, Masia les Garrigues, i Masia Salat; Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues; La Garbinada de Granyena de les Garrigues; i la Manreana de Juneda.Un total de ocho establecimientos participan en la Muestra Gastronómica de les Garrigues que organiza el Consejo Comarcal para fomentar y dar a conocer la cocina característica de la comarca. Se trata de una invitación a disfrutar del sabor que el aceite de oliva da a los platos tradicionales del territorio.
Con un historial de diecisiete ediciones, la muestra culinaria se abrió el día 5 de noviembre y se puede disfrutar todos los fines de semana y festivos hasta el día 18 de diciembre.
La organización, que también ofrece actividades y visitas de carácter turístico y cultural, recomienda reservar plaza en los restaurante participantes: en les Borges Blanques, El Carro Blanc, Erigard, Hostal Benet, Masia les Garrigues, y Masia Salat; Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues; La Garbinada de Granyena de les Garrigues; y la Manreana de Juneda.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats