Les dones de Pardinyes celebren un concurs per premiar els millors pinxosLas mujeres de Pardinyes celebran un concurso para premiar los mejores pinchos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Maria Teresa Aragón i Mari Luz Pernia –amb l’ Embolcall de salmó farcit de formatge i el bacallà gratinat amb allioli i pebrot verd– van ser les guanyadores del primer i segon premi del Concurs de Pinxos de l’Associació de Dones de l’Organització Veïnal Pardinyes (Orvepard) del 14 de març. Pernia, també va guanyar el premi a la millor presentació. El Jurat estava format per Isabel Hornos, tècnica del Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida; la blocaire de cuina Anna Hallado; i el periodista i cronista gastronòmic, Como Pomona.
Maria Teresa Aragón y Mari Luz Pernia – con la Envoltura de salmón relleno de queso y el bacalao gratinado con alioli y pimiento verde – fueron las ganadoras del primer y segundo premio del Concurso de Pinchos de la Asociación de Mujeres de la Organización Vecinal Pardinyes (ORVEPARD) del 14 de marzo. Pernia, también ganó el premio a la mejor presentación. El Jurado estaba formado por Isabel Hornos, técnica del Casal de la Mujer del Ayuntamiento de Lleida, la bloguera de cocina Anna Hallado, y el periodista y cronista gastronómico, Como Pomona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats