[:ca]L’Associació Tastavins de Juneda programa una Fira de Vins al juny[:es]La Asociación Tastavins de Juneda programa una Feria de Vinos en junio[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

181206TastaVnsJuneda

[:ca]Especialitzada en la DO Costers del Segre i productes de proximitat

L’Associació Tastavins de Juneda està organitzant una Fira de Vins especialitzada en la DO Costers del Segre a la localitat de les Garrigues pel dissabte, dia 29 de juny. La Junta Directiva de l’entitat així ho va comunicar als 70 associats que divendres, dia 30 de novembre, es van donar cita per celebrar el segon Sopar del Soci. 

El president de l’entitat, Jaume Reig; i el tresorer Xavier Navarro, es mostren molt satisfets de l’evolució d’aquests dos anys de vida de Tastavins de Juneda que, des de la seva activació el desembre de 2016, i constitució formal el gener de 2017; ha fet nombroses activitats de difusió i suport al sector del vi, especialment el lleidatà i català.

Navarro explica que la nova mostra de vins serà “una fira atractiva pels cellers, per tal que ho tinguin fàcil per venir. La participació dels cellers serà gratuïta i comptaran amb carpa i taulell per a presentar i promocionar els seus vins”.

“Al matí tenim previst organitzar jornades tècniques i a la tarda, a partir de les 18.00 hores i fins a les 12 de la nit, obrirem la zona de mostra i degustació de vins i productes de proximitat. Així com tapes i propostes de restaurants de la zona que també podran participar en la Fira”, explica en Xavier.

Tastavins de Juneda també va aprofitar el seu Sopar del Soci per a distribuir a cada membre una de les primeres ampolles del vi Gra de Sorra que Vicuso ha elaborat a benefici d’AFANOC.

Vocació social i solidària

L’Associació Tastavins de Juneda va néixer amb una clara vocació social per tal d’aglutinar persones al voltant del vi però ha volgut incloure la solidaritat a l’ADN de l’entitat.

El Tast per Vida que promou el sommelier lleidatà Xavier Ayala, o el projecte Gra de Sorra de l’Associació Vi Cultura i Solidaritat (Vicuso) que impulsen els cellers Lagravera, Mas Blanch i Jové, i Terrer de Pallars amb Casa Badio i Como Pomona també han estat beneficiaris de les trobades de tast solidari de l’entitat garriguenca.

 

 

 

 

 

 

 

 [:es]Especializada en la DO Costers del Segre y productos de proximidad

La Asociación Tastavins de Juneda está organizando una Feria de Vinos especializada en la DO Costers del Segre en la localidad de les Garrigues para el sábado, día 29 de junio. La Junta Directiva de la entidad así lo comunicó a los 70 asociados que el viernes, día 30 de noviembre, se dieron cita para celebrar la segunda Cena del Socio.

El presidente de la entidad, Jaume Reig; y el tesorero Xavier Navarro, se muestran muy satisfechos de la evolución de estos dos años de vida de Tastavins de Juneda que, desde su activación en diciembre de 2016, y constitución formal en enero de 2017; ha hecho numerosas actividades de difusión y apoyo al sector del vino, especialmente el leridano y catalán.

Navarro explica que la nueva muestra de vinos será “una feria atractiva para las bodegas, para que lo tengan fácil para venir. La participación de las bodegas será gratuita y contarán con carpa y mostrador para presentar y promocionar sus vinos”.

“Por la mañana tenemos previsto organizar jornadas técnicas y por la tarde, a partir de las 18.00 horas y hasta las 12 de la noche, abriremos la zona de muestra y degustación de vinos y productos de proximidad. Así como tapas y propuestas de restaurantes de la zona que también podrán participar en la Feria”, explica Xavier.

Tastavins de Juneda también aprovechó su Cena del Socio para distribuir a cada miembro una de las primeras botellas del vino Gra de Sorra que Vicuso ha elaborado en beneficio de AFANOC.

Vocación social y solidaria

La Asociación Tastavins de Juneda nació con una clara vocación social para aglutinar personas alrededor del vino pero ha querido incluir la solidaridad en el ADN de la entidad.

La Cata por Vida que promueve el sumiller leridano Xavier Ayala, o el proyecto Gra de Sorra de la Asociación Vino Cultura y Solidaridad (Vicuso) que impulsan las bodegas Lagravera, Mas Blanch i Jové, y Terrer de Pallars con Casa Badio y Como Pomona también han sido beneficiarios de los encuentros de cata solidario de la entidad garriguenca.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats