La gastronomia de Lleida amb “pintxos&vins”La gastronomía de Lleida con “pintxos&vins”

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El sopar de maridatge benèfic que Como Pomona ha organitzat amb Víctor Nicolau a benefici d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran pel proper dilluns, dia 20 de febrer, ha tingut molt bona resposta per part del sector gastronòmic de la ciutat de Lleida. Si en un primer moment van ser els cellers L’Olivera, Tomàs Cusiné, Costers del Sió, Celler Torres de Sanui i Actel els que es van sumar a la iniciativa, juntament amb Oli Germanor, Cansaladeries Puig-Gros, Pastisseria Pons i el restaurant El Mirador dels camps Elisis; ara han estat l’Associació de Cuiners de Lleida (ALL Cuiners), la Societat Gastronòmica Lo Tall, Els Amics del Bacallà i Racó del Riu els col·lectius que han anunciat la seva participació en questa activitat.
Víctor Nicolau, únic cuiner lleidatà i català que sortirà de la primera promoció del nou Basque Culinary Center de la Universitat de Mondragón de San Sebastián, tornarà a Lleida el proper dilluns dia 20 de febrer, abans d’iniciar els seus estudis universitaris de gastronomia, per oferir aquest tast solidari “pintxos&vins” al restaurant El Mirador dels Camps Elisis, que ha cedit les seves instal·lacions i equipaments de manera altruista. Nicolau vindrà acompanyat pel seu cap al restaurant Batzoki d’Erenteria, Inaxio Gezala, i altres amics amb la intenció d’oferir un sopar de “pintxos” que inclourà caragols a la gormanda, amb la col·laboració de la Fecoll. El preu del sopar és de 30 euros i els que vulguin participar poden ingressar l’import de les seves reserves indicant el seu nom als comptes bancaris: Banc Santander 0049 1886 74 2010703392; o la Caixa 2100 0112 61 0200486468, fins dijous, dia 16 de febrer.
Entre els “pintxos”: escalivada, anxova i mousse de romesco; sopa de peix amb porc; calamarsets farcits de llonganissa Puig-Gros; arròs verd amb embolcall de salmó i formatge; bacallà “porrukutuna”; morro i orella farcit de poma…
El periodista Como Pomona serà l’encarregat de comentar els vins.La cena de maridaje benéfico que Como Pomona ha organizado con Víctor Nicolás a beneficio de Iniciativas Solidarias Ángel Olaran para el próximo lunes, día 20 de febrero, ha tenido muy buena respuesta por parte del sector gastronómico de la ciudad de Lleida. Si en un primer momento fueron las bodegas El Olivo, Tomàs Cusiné, Costers del Sió, Bodega Torres de Sanui y Actel los que se sumaron a la iniciativa, junto con Aceite Germanor, Tocinerías Puig-Gros, Pastelería Pons y el restaurante El Mirador de los Campos Elíseos; ahora han sido la Asociación de Cocineros de Lleida (ALL Cocineros), la Sociedad Gastronómica Lo Tall, Els Amics del Bacallà y Racó del Riu los colectivos que han anunciado su participación en esta actividad.
Víctor Nicolás, único cocinero leridano y catalán que saldrá de la primera promoción del nuevo Basque Culinary Center de la Universidad de Mondragón de San Sebastián, volverá a Lleida el próximo lunes día 20 de febrero, antes de iniciar sus estudios universitarios de gastronomía, para ofrecer esta cata solidaria “pintxos & vinos” en el restaurante El Mirador de los Campos Elíseos, que ha cedido sus instalaciones y equipamientos de manera altruista. Nicolás vendrá acompañado por su jefe en el restaurante batzoki de Erenteria, Inaxio Gezala, y otros amigos con la intención de ofrecer una cena de “pintxos” que incluirá caracoles a la gormanda, con la colaboración de la Fecoll. El precio de la cena es de 30 euros y los que quieran participar pueden ingresar el importe de sus reservas indicando su nombre a las cuentas bancarias: Banco Santander 0049 1.886 74 2010703392, o la Caixa 2100 0112 61 0200486468, hasta el jueves, día 16 de febrero.
Entre los “pintxos”: escalivada, anchoas y mousse de romesco; sopa de pescado con cerdo; chipirones rellenos de longaniza Puig-Gros, arroz verde con envoltorio de salmón y queso; bacalao “porrukutuna”; morro y oreja relleno de manzana …
El periodista Como Pomona será el encargado de comentar los vinos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats