L’italià Carlo Cracco confirma la seva participació al Forum Gastronòmic’09El italiano Carlo Cracco confirma su participación al Forum Gastronòmic’09

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Carlo Cracco, del restaurant ubicat a Milà amb dues estrelles Michelin ha confirmat la seva assistència al Fòrum de Girona, com també ho ha fet el pastisser Yann Duytsche. L’italià farà el dimecres dia 25 de febrer un taller en el que, els assistents podran tastar tot allò que el xef hagi cuinat; mentre que el segon és un mestre del dolç amb establiment a Sant Cugat del Vallès i farà la ponència el dilluns 23 de feber pel matí.
La nova edició del Fòrum tindrà lloc del 21 al 25 de febrer a l’Auditori Palau de Congressos de Girona i reunirà els millors cuiners del món i els joves talents dels fogons.Carlo Cracco, ddel restaurante ubicado a Milà con dos estrellas Michelin ha confirmado su asistencia al Foro de Girona, como también lo ha hecho el pastelero Yann Duytsche. El italiano hará el miércoles día 25 de febrero un taller en el que, los asistentes podrán probar todo aquello que el chef haya cocinado; mientras que el segundo es un maestro del dulce con establecimiento en Sant Cugat del Vallès y hará la ponencia el lunes 23 de feber por la mañana.
La nueva edición del Foro tendrá lugar del 21 al 25 de febrero al Auditorio Palau de Congresos de Girona y reunirá los mejores cocineros del mundo y los jóvenes talentos de los fogones.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats