L,Escola d,Hoteleria de Lleida, amb la campanya de suport a la Cuina CatalanaLa Escuela de Hostelería de Lleida, con la campaña de apoyo a la Cocina Catalana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida van participar el dilluns 19 de març –junt amb companys d’arreu de Catalunya, reconeguts xefs i altres professionals del món de la gastronomia– en la campanya de suport a la candidatura de la Cuina Catalana com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO. Aquests projecte està impulsat per la Fundació Institut Català de la Cuina i va omplir la plaça de Sant Jaume de Barcelona de cuiners amb el seus inconfusibles uniformes blancs.
La campanya, “tothom a taula!” – Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat, pretén, entre altres objectius, mobilitzar la societat, la cultura i l’economia catalanes per impulsar la candidatura que es presentarà a començaments del 2013.
La campanya, que es va donar a conèixer al Palau de la Generalitat al mes de febrer, és un projecte que aixopluga totes les iniciatives que es duen a terme, per tal que la població catalana prengui consciència del gran patrimoni gastronòmic.Los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida participaron el lunes 19 de marzo -junto con compañeros de toda Cataluña, reconocidos chefs y otros profesionales del mundo de la gastronomía- en la campaña de apoyo a la candidatura de la Cocina Catalana como Patrimonio Inmaterial de la UNESCO. Este proyecto está impulsado por la Fundación Instituto Catalán de la Cocina y llenó la plaza de Sant Jaume de Barcelona de cocineros con sus inconfundibles uniformes blancos.
La campaña, “todo el mundo a la mesa!” – Cocina Catalana Patrimonio de la Humanidad, pretende, entre otros objetivos, movilizar a la sociedad, la cultura y la economía catalanas para impulsar la candidatura que se presentará a principios del 2013.
La campaña, que se dio a conocer el Palau de la Generalitat en el mes de febrero, es un proyecto que cobija todas las iniciativas que se llevan a cabo, para que la población catalana tome conciencia del gran patrimonio gastronómico.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats