Josep Lladonosa del Grup Nastasi, Premi Nacional d’Hostaleria 2011Josep Lladonosa del Grup Nastasi, Premio Nacional de Hostelería 2011

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació Espanyola d’Hostaleria ha distingit Josep Lladonosa, del Grup Nastasi, per la seva trajectòria com a empresari hostaler i li h a concedit el Premi Nacional d’Hostaleria 2011.
Els premis FEHR, Federació Espanyola d’Hostaleria, reconeixen la important tasca de persones i empreses que hagin destacat en diverses facetes d’àmbit empresarial, caràcter social o de col·laboració amb el sector hostaler. Josep Lladonosa es va iniciar als fogons a Lleida quan tenia 13 anys d’edat .El jurat dels V Premis Nacionals considera que s’ha convertit en un dels referents gastronòmics de l’actualitat.La Federación Española de Hostelería ha distinguido Josep Lladonosa, del Grupo Nastasi, por su trayectoria como empresario hostelero y le ha concedido el Premio Nacional de Hostelería 2011.
Los premios FEHR, Federación Española de Hostelería, reconocen la importante labor de personas y empresas que hayan destacado en diversas facetas de ámbito empresarial, carácter social o de colaboración con el sector hostelero. Josep Lladonosa se ​​inició en los fogones en Lleida cuando tenía 13 años de edad. El jurado de los V Premios Nacionales considera que se ha convertido en uno de los referentes gastronómicos de la actualidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats