Els Luis Cañas de la Rioja Alavesa als maridatges de Neo ParcLos Luis Cañas de la Rioja Alavesa en los maridajes de Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

José Miguel Zubía, del celler alabès Luis Cañas (DOC Rioja); i el xef del restaurant Neo Parc, Antoni Rúbies, van protagonitzar el divendres 21 d’octubre un sopar de maridatge gastronòmic que es va obrir amb pastís de poma amb escalivada i foie, maridat amb el Luis Cañas Blanc fermentat en bota. Rúbies presentà el plat i Zubía comentà el vi, un ritual que com és habitual als maridatges del local es va reproduir en cada plat. Els musclos de roca al curry verd, amb el criança 2008 van ser les segones degustacions.
El pop a la brasa amb patata cítrica amb el Reserva 2004; i l’entrecot de Nebraska amb salsa de ceps maridat amb el Reserva Selección de la Familia 2004, van ser les combinacions principals. Bé ensamblades, amb una aconseguida potenciació tant dels vins com del menjar. Per a postres, pastís de xocolata, nous i figues d’Alguaire, maridat amb el negre Hiru 3 Racimos 2006.José Miguel Zubía, de la bodega alavesa Luis Cañas (DOC Rioja), y el chef del restaurante Neo Parc, Antoni Rúbies, protagonizaron el viernes 21 de octubre una cena de maridaje gastronómico que se abrió con pastel de manzana con escalibada y foie, maridado con Luis Cañas Blanco fermentado en barrica. Rúbies presentó el plato y Zubía comentó el vino, un ritual que como es habitual en los maridajes del local se reprodujo en cada plato. Los mejillones de roca al curry verde, con el crianza 2008 fueron las segundas degustaciones.
El pulpo a la brasa con patata cítrica con el Reserva 2004, y el entrecot de Nebraska con salsa de setas maridado con el Reserva Selección de la Familia 2004, fueron las combinaciones principales. Bien ensambladas, con una lograda potenciación tanto de los vinos como la comida. De postre, pastel de chocolate, nueces e higos de Alguaire, maridado con el negro Hiru 3 Racimos 2006.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats