Jornades Gastronòmiques de l’Aplec del Caragol 2021, amb una vintena de restaurants

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

APC-210512-menú01

Nova edició organitzada per la Fecoll i els patrocinadors San Miguel i Raimat.

Un total de dinou establiments participaran en una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Aplec del Caragol entre aquest divendres, dia 14 de maig, i el diumenge, dia 30 de maig. La mostra gastronòmica, presentada aquest matí, està organitzada per la Federació de Colles (Fecoll) juntament amb San Miguel i Raimat, patrocinadors oficials de la festa lleidatana, i “vol donar suport un any més a la restauració lleidatana tan colpejada per les successives restriccions que ha provocat la pandèmia”, segons ha explicat Ferran Perdrix, president de la festa gastronòmica.
Els establiments participants són: Aggio (C. dels Templers, 3), Arrosseria Antoni Rúbies (Lleida, 6, Artesa de Lleida), Astoria (Bonaire 27), Caravista (Av Balmes 38), Cal Picotí (Passeig de Ronda 143. Lleida), Celler del Roser (Cavallers 24), Clea Tushé (Pl. Cervantes s/n.) En Família (Camp de Mart 7), La Cuina del Martín (Martí Gralla, 6), La Huerta (Tortosa 7), La Masia (Democràcia, 16), La Roca del Corb (Alfred Perenya 56), L’Antiquari Tapes de Mercat (Gran Passeig de Ronda 92), Maite’s Healthy Food and Cofee (Polígon industrial Torrefarrera), Manicomio (Sant Martí 59), Margotte (Alcalde Rovira Roure 24), Neo Parc (Pol. Neo Parc), Racó del Caragol (Obradors 2), TK CIM (Pol CIM) i TK Lleida (Ramón Berenguer IV).
Entre els menús dels establiments lleidatans trobarem tota mena d’especialitats ‘caragolaries’ entre les quals destaquen els típics caragols a la llauna o caragols a la gormanda, amb el toc personal de cada cuiner o cuinera. Però, els caragols també els podrem degustar amb sobrassada i mel o amb xoriç ibèric. Així com estaran presents en diferents arrossos; amb coca de ceba i cansalada… Tot un ventall de possibilitats per assaborir i gaudir la cuina del caragol amb unes propostes que sempre inclouen cervesa San Miguel i vi Raimat, així com cafè Batalla.
Menús al restaurant i per portarEls restaurants participen bé amb una proposta de menú complet per degustar a l’establiment o amb una oferta de cuina per portar o a domicili, un servei que s’ha consolidat en pandèmia i que diferents establiments mantenen com una línia més de negoci. Així, la festa lleidatana s’ha adaptat a les preferències i necessitats de cada restaurador. D’altra banda els professionals han agraït la iniciativa de la Fecoll i el patrocini de les empreses de Lleida cervesa San Miguel i vins Raimat, que han ofert promocions especials per les jornades; així com Cafès Batalla, que obsequiarà el seu producte.

Consultar Promoció Menú Restaurant Aplec en el següent link: https://aplec.org/ca/associacio/fecoll/menu-restaurant-aplec/103972.html

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats