Jornades del Bolet de l’Alta RibagorçaJornadas de la Seta de la Alta Ribagorça

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Patronat de Turisme de l’Alta Ribagorça i un representatiu grup de restaurants de la comarca uniran esforços per oferir la dotzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Bolet. La mostra, que es durà a terme tots els caps de setmana del mes d’octubre, comptarà amb la participació de 12 restaurants de la comarca.
Les jornades gastronòmiques s’iniciaran aquest cap de setmana –30 de setembre i 1 d’octubre– als restaurants Café Sedona de Taüll i Hostal Casa Prades del Pont de Suert. La mostra es complementa amb una exposició de bolets i sortides al camp, entre altres activitats.El Patronato de Turismo del Alta Ribagorça y un representativo grupo de restaurantes de la comarca uniran esfuerzos para ofrecer la duodécima edición de las Jornadas Gastronómicas de la Seta. La muestra, que se llevará a cabo todos los fines de semana del mes de octubre, contará con la participación de 12 restaurantes de la comarca.
Las jornadas gastronómicas se iniciarán este fin de semana –30 de septiembre y 1 de octubre– en los restaurantes Café Sedona de Taüll y Hostal Casa Prades del Pont de Suert. La muestra se complementa con una exposición de setas y salidas al campo, entre otras actividades.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats