Jornada sobre productes de l’ànec a Lo TallJornada sobre productos del pato en Lo Tall

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La seu de l’Associació Gastronòmica Lo Tall va acollir, el dimarts 11 d’abril, un sopar de tast de productes de l’ànec, amb la col·laboració i la presència de Xavier Llamas, productor d’ànecs de la veïna localitat d’Almudàfar (Osca) i responsable de la marca Tiber Gras. Pernil d’ànec, block de foie, mousse, paté, magret i foie fresc amb reducció de mòdena van ser alguns dels plats que es van regar amb Souternes i altres vins.
Llamas, de 64 anys d’edat, és un lleidatà molt conegut al món de l’espectacle. Promotor de locals històrics de les nits lleidatanes dels seixanta i setanta com Flamingo, Escarlet o Jockers; i músic professional (bateria de Los Comodines) també va ser representant d’artistes com Víctor Manuel o Ana Belén. Des de fa més de 10 anys, ha trobat en la cria de l’ànec una nova ilusió.
Amb una producció de 65.000 animals, Tiber Gras comercialitza una àmplia gamma de referències de derivats de l’ànec a Espanya, França i a la resta d’Europa.La sede de la Asociación Gastronómica Lo Tall acogió, el martes 11 de abril, una cena de cata de productos del pato, con la colaboración y la presencia de Xavier Llamas, productor de patos de la vecina localidad de Almudàfar (Huesca) y responsable de la marca Tiber Gras. Jamón de pato, block de foie, mousse, paté, magret y foie fresco con reducción de módena fueron algunos de los platos que se regaron con Souternes y otros vinos.
Llamas, de 64 años de edad, es un leridano muy conocido al mundo del espectáculo. Promotor de locales históricos de las noches leridanas de los sesenta y setenta como Flamingo, Escarlet o Jockers; y músico profesional (batería de Los Comodines) también fue representante de artistas como Víctor Manuel o Ana Belén. Desde hace más de 10 años, ha encontrado en la cría del pato una nueva ilusión.
Con una producción de 65.000 animales, Tiber Gras comercializa una amplia gama de referencias de derivados del pato en España, Francia y al resto de Europa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats