Joan Roca, amb l’Aplec a la Setmana del CaragolJoan Roca, con el Aplec en la Semana del Caracol

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef gironí Joan Roca col·laborarà amb la Setmana Gastronòmica del Caragol que aquest any durà a terme la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol a Girona, entre altres ciutats.
Roca cedeix a l’entitat lleidatana el restaurant La Torre de Can Roca per a la celebració del dinar inaugural de la mostra, que se celebrarà el dilluns 13 de març i a la qual està previst que participin autoritats, entitats i mitjans de comunicació de tot Girona. Xavier Pérez, president de la Fecoll, ha manifestat el seu agraïment per la sensibilitat i entrega a la festa que ha demostrat Joan Roca.El chef gerundense Joan Roca colaborará con la Semana Gastronómica del Caracol que este año llevará a cabo la Federación de Colles del Aplec del Caracol en Girona, entre otras ciudades.
Roca cede a la entidad leridana el restaurante La Torre de Can Roca para la celebración de la comida inaugural de la muestra, que se celebrará el lunes 13 de marzo y en la cual está previsto que participen autoridades, entidades y medios de comunicación de toda Girona. Xavier Pérez, presidente de la Fecoll, ha manifestado su agradecimiento por la sensibilidad y entrega a la fiesta que ha demostrado Joan Roca.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats