Jakob Scholl Nachfolger, petit elaborador localJakob Scholl Nachfolger, pequeño elaborador local

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Durant un passeig per Rudesheim, tenim l’oportunitat de conèixer un petit elaborador local Weingut Jakob Scholl Nachfolger. Els germans Alexander i Rlke Scholl, cada quatre setmanes ofereixen degustar els seus vins en la plaça del Mercat, un espai triangular, d’estil franc, que compta amb un quiosc on els cellers del poble poden oferir el seu producte de forma rotatòria.

Weingut Jakob Scholl dedica un 80 per cent de les seves poc més de tres hectàrees a la producció de Risling, i l’altre 20% a Spätburgunder i altres varietats experimentals com Dornfelder, del que tastem un Sekt (escumós) negre molt exuberant i afruitat, amb una bombolla molt primaria. Un rosat Rüdesheimer Drachestein Spätburgunder sec (Kabinet halbtrocken) i el Rüdesheimer Berg Roseneck Riesling Auslese( vi dolç amb part de raïm amb botritis) van completar un interessant tast amb vins que anaven dels 6,20 o 7,20 euros l’ampolla o els 9 euros que costava la de mig litro d’Auslese.

Durante un paseo por Rudesheim, tenemos la oportunidad de conocer un pequeño elaborador local Weingut Jakob Scholl Nachfolger. Los hermanos Alexander y Rlke Scholl, cada cuatro semanas ofrecen degustar sus vinos en la plaza del Mercado, un espacio triangular, de estilo franco, que cuenta con un quiosco donde las bodegas del pueblo pueden ofrecer su producto de forma rotatoria.

Weingut Jakob Scholl dedica un 80 por ciento de sus poco más de tres hectáreas a la producción de Risling, y el otro 20% a Spätburgunder y otras variedades experimentales como Dornfelder, del que probamos un Sekt (espumoso) negro muy exuberante y afruitado, con una burbuja muy primaria. Un rosado Rüdesheimer Drachestein Spätburgunder seco (Kabinet halbtrocken) y el Rüdesheimer Berg Roseneck Riesling Auslese (vino dulce con parte de uva con botritis) completaron una interesante cata con vinos que iban de los 6,20 o 7,20 euros la botella o los 9 euros que costaba la de medio litro de Auslese.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats