IX Congrés “Lo Mejor de la Gastronomía” a Sant SebastiàIX Congreso “Lo Mejor de la Gastronomía” en San Sebastiàn

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià acollirà els propers dies 19, 20, 21 i 22 de novembre el IX Congrés “Lo Mejor de la Gastronomía”, una de les cites gastronòmiques més importants del país que inclou ponències, concursos, degustacions i fira de productes gourmet.
Entre les activitats paral·leles destaca el concurs de receptes fetes amb oli d’oliva verge extra, que va guanyar en l’anterior edició el lleidatà Joan Burgués (restaurant Cassia) .
Un altra de les activitats serà el Congrés de “pinchos” i tapes que es desenvoluparà durant els dies 21 i 23; i els tallers de cuina de Piamonte que cada dia dirigiran diferents xefs d’aquesta regió italiana. L’organització també ha previst diferents dinars i sopars de caire gastronòmic.
Tota una oportunitat per gaudir de la bona gastronomia pel matí al Kursaal i per la nit als nombrosos temples gastronòmics que té la ciutat vasca.El Palacio de Congresos Kursaal de San Sebastián acogerá los próximos días 19, 20, 21 y 22 de noviembre el IX Congreso “Lo Mejor de la Gastronomía”, una de las citas gastronómicas más importantes del país que incluye ponencias, concursos, degustaciones y feria de productos gourmet.
Entre las actividades paralelas destaca el concurso de recetas hechas con aceite de oliva virgen extra, que ganó en la anterior edición el leridano Joan Burgués (restaurante Cassia) .
Un otra de las actividades será el Congreso de “pinchos” y tapas que se desarrollará durante los días 21 y 23; y los talleres de cocina de Piamonte que cada día dirigirán diferentes chefs de esta región italiana. La organización también ha previsto diferentes comidas y cenas de cariz gastronómico.
Toda una oportunidad para disfrutar de la buena gastronomía por la mañana en el Kursaal y por la noche a los numerosos templos gastronómicos que tiene la ciudad vasca.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats