Hostal Cal JaumetHostal Cal Jaumet

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els joves, xef Daniel Marín (a la cuina) i cambrer Georgi Aranosov (sala), deixen la seva empremta cada dia en el servei de migdia de l’Hostal Cal Jaumet de Torà, un establiment centenari fundat al 1890.
Marín explica que amb els nous menús no han volgut renunciar a la cuina de tall i tradició, però amb una presentació més actual i guarnicions més acurades: albergínia arrebossada que acompanya el llom rostit a la mel, sopa de meló, amanides o verdures gratinades… són alguns dels entrants del menú. Lluç a la romana o pollastre rostit, completen l’oferta als segons. Entre les postres del dia, ens deixem seduir pel iogurt amb culís de maduixes. Tot per 8,50 euros, amb pa, beure i IVA inclòs.Los jóvenes, chef Daniel Marín (a la cocina) y camarero Georgi Aranosov (sala), dejan su impronta cada día en el servicio de mediodía del Hostal Cal Jaumet de Torà, un establecimiento centenario fundado el 1890.
Marín explica que con los nuevos menús no han querido renunciar a la cocina de corte y tradición, pero con una presentación más actual y guarniciones más cuidadosas: berenjena enlucida que acompaña el lomo asado a la miel, sopa de melón, ensaladas o verduras gratinadas… son algunos de los entrantes del menú. Merluza a la romana o pollo asado, completan la oferta a los segundos. Entre los postres del día, nos dejamos seducir por el yogur con culís de fresas. Todo por 8,50 euros, con pan, bebida e IVA incluido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats