Fraga obre la seva Segona Setmana GastronòmicaFraga abre su Segunda Semana Gastronómica

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Productors i elaboradors agroalimentaris, restauradors i autoritats de Fraga i del Baix Cinca van presentar el passat 13 de febrer la Segona Setmana Gastronòmica a gastrònoms i premsa especialitzada amb un sopar coral a l’Espai Oró.
La mostra –que s’obre aquest cap de setmana fins al 3 de març– va comptar en la seva presentació amb carnissers i xarcuters com Gallinat o Paquita, el Horno Artesano i els cellers Valonga i Nuviana, que van acompanyar els sis restauradors participants.
L’aperitiu va estar protagonitzat per especialitats xarcuteres, olis, vins i pa elaborades a la comarca.
A taula, els caragols a la llauna de Braseria Jeff, l’amanida de truita de riu marinada de l’Hotel Casanova i el bacallà de Billauba; que van maridar amb el vi Rosat de Nuviana. Com a plat principal del menú, el típic “ternasco” d’Aragó de l’Espai Oró acompanyat amb el Syrah del celler Vallonga.
A la fi, com a postres, la crema de préssec cremada de restaurant Martín i les llaminadures de Salones Casanova.Productores y elaboradores agroalimentarios, restauradores y autoridades de Fraga y del Bajo Cinca presentaron el pasado 13 de febrero la Segunda Semana Gastronómica a gastrónomos y prensa especializada con una cena coral en el Espacio Oró.
La muestra-que se abre este fin de semana hasta el 3 de marzo-contó en su presentación con carniceros y charcuteros como Gallinat o Paquita, el Horno Artesano y las bodegas Valonga y Nuviana, que acompañaron a los seis restauradores participantes.
El aperitivo estuvo protagonizado por especialidades charcuteras, aceites, vinos y pan elaboradas en la comarca.
En la mesa, los caracoles “a la llauna” de Brasería Jeff, la ensalada de trucha marinada del Hotel Casanova y el bacalao de Billauba; que maridar con el vino Rosado de Nuviana. Como plato principal del menú, el típico “ternasco” de Aragón del Espai Oró acompañado con el Syrah de la bodega Vallonga.
Al final, como postre, la crema de melocotón quemada de restaurante Martín y las golosinas de Salones Casanova.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats