Èxit de participació en la XIV edició del Concurs de pintura infantil de Mas Blanch i Jové

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

20231127_124251

• Unes 500 obres exposades a la sala de bótes del celler
• Es repartiran més de 600€ en premis

Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu catorzè Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de Les Garrigues. Més de 450 obres de 13 escoles diferents han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també es troba la increïble pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una colossal obra de 60 metres que va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de La Vinya dels Artistes.

L’exposició de les obres es podrà veure tots els dissabtes i diumenges de 10am a 2pm fins a principis de gener. Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d’un dels vins Saó.

Així mateix, enguany es repartiran més de 600 euros en premis i el seu lliurament als guanyadors serà el proper 16 de desembre a les 5 de la tarda.

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear fa 14 anys aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar.

A més de la Vinya dels Artistes, un recorregut a l’aire lliure d’uns 2 Km amb més de 16 obres exposades, fins a finals de desembre es podrà gaudir de l’espectacular exposició “Silenci Matèric” de Joan B. Domènech, que es troba exposada a l’Espai Saó del Celler.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats