ESCHOTUR Lleida mira cap a l’enoturisme

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

230627-eschotur

Convenis de col·laboració amb Raimat i Lagravera

L’ Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida) mira cap a l’enoturisme i potencia la relació entre els cellers, l’hoteleria i el turisme del territori amb acords puntuals amb empreses.

En aquesta línia de treball, ESCHOTUR Lleida, centre del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i Codorniu SA (celler Raimat) i el celler Lagravera, han formalitzat aquest mes de juny dos convenis de col·laboració.

L’objectiu d’aquests acords és organitzar i desenvolupar actuacions que contribueixin a impulsar i millorar la qualificació professional de les persones matriculades en els cicles formatius de la família d’Hoteleria i Turisme i fomentar la participació de l’empresa en els processos de qualificació de les persones, i en instituts de titularitat del Departament d’Educació on s’imparteixin.

Entre altres, aquestes accions preveuen la realització de pràctiques professionals, formació en l’empresa per estudiants i docents, etc. Una dinàmica que facilitarà que alumnes d’Informació Turística puguin fer Ensenyament Professional Dual als cellers, donant servei a les visites enoturístiques.

Neus Brenuy, directora ESCHOTUR Lleida; i Salvador Vilalta, professor ESCHOTUR Lleida a la Vinya Pedagògica de l’Escola.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats