Enric Millà promociona l’stevia com a edulcorant naturalEnric Millà promociona la stevia como edulcorante natural

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El jove restaurador de Vallfogona de Balaguer, Enric Millà, aposta per l’stevia i promociona al seu establiment (Restaurant El Dien)
aquest edulcorant natural amb diferents postres, així com a l’hora del cafè, on aquest ingredient és una opció més entre els direrents sucres o la sacarina.
En aquest sentit, el programa DeVacances de TV3 oferirà, a les 14.00 hores del dilluns 30 de juliol, una recepta d’aquest jove cuiner de la Noguera. Millà reivindica les propietats d’aquest ingredient (amb el qual va quedar guanyador al concurs de cuina catalana del 2007) mentre reivindica les seves propietats per aprimar-se, com a diürètic suau, digestiu i regulador de la pressió arterial.
Enric ens explica que l’stevia és un arbust del Nord del Paraguai i del Brasil i des de fa segles ha estat utilitzada per a endolcir els aliments de forma natural i sense calories.
A més conté proteïnes, fibra, ferro, fòsfor, calci, potasi, zinc i vitamina A i C i no provoca efectes secundaris de cap mena.
Tot això sense calories, greixos saturats, sucres ni carbohidrats.
El Dien que va fer un any el passat Sant Joan, s’està posicionant a la comarca de la Noguera com un referent pels amics de l’Slow Food i la bona taula, amb plats tradicionals i d’autor.El joven restaurador de Vallfogona de Balaguer, Enric Millà, apuesta por la stevia y promociona en su establecimiento (Restaurante El Dien)
este edulcorante natural con diferentes postres, así como a la hora del café, donde este ingrediente es una opción más entre los direrentes azúcares o la sacarina.
En este sentido, el programa DeVacances de Tv3 ofrecerá, a las 14.00 horas del lunes 30 de julio, una receta de este joven cocinero de la Noguera. Millà reivindica las propiedades de este ingrediente (con el cual quedó ganador al concurso de cocina catalana del 2007) mientras reivindica sus propiedades para adelgazarse, como diurético suave, digestivo y regulador de la presión arterial.
Enric nos explica que la stevia es un arbusto norteño del Paraguay y del Brasil y desde hace siglos ha sido utilizada para endulzar los alimentos de forma natural y sin calorías.
Además contiene proteínas, fibra, hierro, fósforo, calcio, potasio, zinc y vitamina A y C y no provoca efectos secundarios de ningún tipo.
Todo esto sin calorías, grasas saturadas, azúcares ni carbohidratos.
El Dien que hizo un año el pasado San Juan, se está posicionando en la comarca de la Noguera como un referente por los amigos del Slow Food y la buena mesa, con platos tradicionales y de autor.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats