[:ca]La Societat Lo Tall celebra el 20è aniversari[:es]La Sociedad Gastronómica Lo Tall celebra su 20 aniversario[:en]Lo Tall Culinary Society celebrates its 20th anniversary[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160225tall

[:ca]La Societat Gastronòmica Lo Tall va celebrar el divendres, dia 19 de febrer, el seu 20è Aniversari amb un sopar de socis al restaurant Ferreruela que va servir per ratificar la nova Junta Directiva que presideix Ignasi Arqué.

Una quarantena de socis de Lo Tall es van donar cita al restaurant de Gonzalo Ferreruela per obrir la vetllada amb uns aperitius de Farcellets de peus de porc i gamba a l’estil oriental i Rotllet de truita del Pirineu, cogombre i salsa graviax; maridats amb cervesa artesanal Lo Vilot.
Uns aperitius molt tècnics que van sorprendre i agradar els comensals.
L’entrant, Gaspatxo de remolatxa amb sardina fumada i escuma de iogurt d’ovella. Cremós i equilibrat amb les hortícoles refrescants, el salt de la sardina i el làctic del iogurt.
El peix de la nit: Bacallà skrei a la brasa amb patata emmascarada, pil-pil i kale. Molt saborosa associació d’ingredients. La carn, Lleteroles de vedella amb crema de carabassa, curri vermell i coco. Un plat molt original amb la carabassa escalivada i cremosa amb llima; i un punt tai i picant del curri amb el coco.
A l’hora de les postres, una elaborada Taronja sanguina confitada amb crema de safrà de les Garrigues i sorbet de mandarina. Deliciosa. Amb el cafè, Trufes i Ametlles garapinyades.
El celler de la vetllada els vins blanc i negre DO Costers del Segre: Xarel15 de Rubió de Sòls i R. Raventós 2014; i Huguet Brut Nature Gran Reserva 2009 (DO Cava).

160225plat

160225plat01

160225plat02

[:es]La Sociedad Gastronómica Lo Tall celebró el viernes, día 19 de febrero, su 20 Aniversario con una cena de socios en el restaurante Ferreruela que sirvió para ratificar a la nueva Junta Directiva que preside Ignasi Arqué.

Una cuarentena de socios de Lo Tall se dieron cita en el restaurante de Gonzalo Ferreruela para abrir la velada con unos aperitivos de Rollitos de pies de cerdo y gamba al estilo oriental y Rollito de tortilla del Pirineo, pepino y salsa graviax; maridados con cerveza artesanal Lo Vilot. Unos aperitivos muy técnicos que sorprendieron y gustaron los comensales.
El entrante, Gazpacho de remolacha con sardina ahumada y espuma de yogur de oveja. Cremoso y equilibrado con las hortícolas refrescantes, el salto de la sardina y el láctico del yogur.
El pescado de la noche: Bacalao skrey a la brasa con patata enmascarada, pil-pil y kale. Muy sabrosa asociación de ingredientes. La carne, lleterola de ternera con crema de calabaza, curry rojo y coco. Un plato muy original con la calabaza asada y cremosa con lima; y un punto tai y picante del curry con el coco.
A la hora del postre, una elaborada Naranja sanguina confitada con crema de azafrán de las Garrigues y sorbete de mandarina. Deliciosa. Con el café, Trufas y Almendras garrapiñadas.
La bodega de la velada los vinos blanco y tinto DO Costers del Segre: Xarel15 de Rubió de Sòls y R. Raventós 2014; y Huguet Brut Nature Gran Reserva 2009 (DO Cava).

160225plat

160225plat01

160225plat02
[:en]The Culinary Society Lo Tall celebrated on February 19, its 20th anniversary with a dinner at the Ferreruela restaurant. The meeting served as well to ratify the Board and the president Ignasi Arqué.

Forty members of Lo Tall met at the restaurant of Gonzalo Ferreruela to open the evening with rolls of shrimp and trotters cooked at the oriental style tortilla and Pyrenees trout roll, cucumber and graviax sauce; paired with the craft beer El Vilot. Very technical appetizers that surprised the diners

The starter, beetroot gazpacho with smoked sardines and sheep yoghurt foam. Creamy and balanced with refreshing vegetables, sardines jump and lactic yogurt.
Fish of the night: grilled skrei Cod with masked potato, pil-pil and kale. A very tasty ingredients association. Meat, Lleteroles steak with cream of pumpkin, red curry and coconut. A very original dish with roasted pumpkin and creamy lime; and a point and spicy Thai curry with coconut.
At dessert time, an elaborate blood orange confit with Garrigues saffron cream and mandarin sorbet. Delicious. With coffee, truffles and roasted almonds.
The wine of the evening: red and white wine Costers del Segre: Xarel15 of Rubió de Sòls and R.Raventos 2014; Huguet Brut Nature Gran Reserva 2009 (DO Cava).

160225plat

160225plat01

160225plat02
[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats